YesLashes Vélemények – Hogyan működik ez a szérum a szempillák és a szemöldök elvarázsolására?

Olvasási idő: 6 min

YesLashes szérum VéleményekA YesLashes, az egészséges és határozott szempillákért és szemöldökért felelős természetes gél nemrég érkezett Magyarországra, és máris nagy sikert aratott.

Hivatalos Honlapján

A TV-sztárok szépségtitkainak szentelt különböző online fórumokon már néhány hete megjelennek a vélemények, vélemények és pozitív vélemények a hullásuk ellensúlyozására kifejlesztett gél kivételes eredményeiről, amely intenzív és ápolt megjelenést biztosít.

Magyarországon a forradalmi szempilla- és szemöldökgél a gyártó hivatalos honlapján 50%-os kedvezménnyel kapható. Ebben a felülvizsgálatban mindent be akartunk foglalni, amit a termékről tudni kell, olyan témákkal foglalkozva, mint például: Mi ez a gél, amelyet szempillaspirálként használnak? Hogyan működik a YesLashes? Milyen összetevőket tartalmaz a YesLashes és hogyan kell használni?

Ha szeretné megtudni, hogy ez a szempilla- és szemöldöknövesztő gélkezelés megfelelő-e Önnek, olvassa végig ezt a véleményt, és megtudja, miért vásárolta már meg világszerte férfiak és nők ezrei.

Hogyan lehet sűrűbb szempillája és tökéletes szemöldöke?

Hogyan lehet sűrűbb szempillája és tökéletes szemöldöke

A szem, köztudottan, a lélek tükre. Valószínűleg ezért van az, hogy a határozott és ápolt tekintet a csábítás legerősebb fegyverei közé tartozik. A tekintet szépségéhez köztudottan hozzájárulnak a szempillák és a szemöldök, amelyek azonban nem mindig olyan sűrűek, hosszúak és határozottak, mint szeretnénk. Szerencsére vannak olyan trükkök, amelyek önmagukban is segíthetnek abban, hogy vonzó legyen a tekintetünk.

Íme, szakértők véleménye szerint, hogyan ápoljuk a szempillákat és a szemöldököt.

Tippek a csillagos szemöldökhöz:

 • Hagyd nőni – Csábító, hogy egyszerűen csak a csipeszhez akarsz nyúlni, és nekilátni a benőtt kis szőrszálak kiszedésének, de valójában most van a legjobb idő a szemöldök növesztésére. Hagyd a szemöldököd 6-8 hétig nőni. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán ne csipkedd, gyantázd stb. Ha letelt a két hónap, csak a szemhéjhoz legközelebbi szőrszálakat és a külső szőrszálakat távolítsd el Ezután hagyd, hogy a szemöldököd teljesen épségben nőjön még 6-8 hétig. Ez a ciklus megtanítja a szemöldökét arra, hogy a szükséges területeken nőjön;
 • Táplálja őket – Gondoskodunk a bőrünkről, hajunkról, körmünkről, de milyen gyakran gondolunk valójában a szemöldökünk táplálására? Ha mindig is ki akartál próbálni egy szemöldökszérumot, építsd be a szépségápolási rutinodba. Az ilyen termékek és szérumok egyszerre hosszabbíthatják és erősíthetik a szemöldöködet. Ezenkívül a kefélés (felfelé és lefelé) is egy módja annak, hogy szemöldökeid egészségesen tartsd. Ez segít hámlasztani a szemöldökszőrök alatti bőrt, és eltávolítja a száraz bőrt, így új szőrszálak tudnak kibújni. Ami viszont a szempillákat illeti, a szakértők azt javasolják.
 • Engedje el a hosszabbításokat – A műszempillák ragasztója igen káros lehet. A szempillák elvesznek, és elakad a növekedésük. Ha gondoskodsz a szempilláidról, táplálod őket, a pilláid ugyanolyan intenzitásúak lesznek, mint a műszempillák használata esetén, de alacsonyabb áron és “karbantartással”;
 • A szempillák tisztítása és hidratálása – A szempillák sok törmeléket gyűjtenek, különösen, ha műszempillát használ. De akár hosszabbítod a szempilláidat, akár nem, fontos, hogy tisztán tartsd és hidratáld őket, és építsd be a szépségápolásodba. Hagyd a szempillaspirálodat téli álomba merülni. Fogj egy szempillaszérumot, , óvatosan keféld át a szempilláidat, futtasd végig a szempillasorodon, hagyd száradni néhány másodpercig; majd nyomj egy kis olajat az ujjaid közé, és paskold a szempilláidra. Végül, ne felejtsd el reggel, amikor az arcodat tisztítod, megmosni a szemedet.
 • Nyújtsd és erősítsd – Ha szünetet tartasz a szempilláidnak a hosszabbítással vagy akár csak a napi szempillaspirállal, tökéletes időt teremtesz a szempilláid növesztésére. A szérumoktól az olajokig, a növekedést elősegítő termékek éjszakai rutinba való beiktatása jelentősen megváltoztathatja természetes szempilláid hosszát.

YesLashes: mi ez? Hogyan működik?

YesLashes: mi ez

A YesLashes egy természetes összetételű keratin bioaktiváló gél, amely minden típusú szempilla és szemöldök esetében működik.

A gélt, amely hosszabbítást, sűrítést és sötétítést biztosít, Dr. Margherita Dossi – egy Európa-szerte elismert kozmetológus – fejlesztette ki.

Ez a termék, amelyet úgy alkalmaznak, mint egy szempillaspirált, 5 szinten működik (növekedés, hosszúság, vastagság, erősítés, védelem). Ez egy igazi áttörés a kozmetika területén. Egy termék, amely minden magyarországi nő számára alkalmas arra, hogy egyszer s mindenkorra elfelejtse a szempillaspirál használatát, vagy a szépségszalonban való műszempilla felhelyezésre való pénzkidobást.

Dr. Dossi keratin bioaktivátor:

 • Stimulálja a szunnyadó vagy elhalt szőrtüszőket a szemhéjon vagy a szemöldökön – már néhány napos használat után új, erősebb szempillák (vagy szemöldök) kezdenek nőni még a teljesen üres helyeken is;
 • Rendkívül felgyorsítja a szempillák növekedését és meghosszabbítja azokat, olyannyira, hogy jobb megjelenést biztosít, mint a műszempillák;
 • Sűríti a szempillákat, intenzívebb megjelenést biztosítva;
 • Segít megelőzni a szempillák és a szemöldök kihullását, természetesen;
 • Intenzíven erősíti és táplálja a szempillák és a szemöldök szerkezetét, amely erősebbé és ellenállóbbá válik a kihullással, a töréssel, a mechanikai sérülésekkel és az UV-sugarakkal szemben;
 • Sötétíti a hajszálakat – kifejezővé teszi őket anélkül, hogy festeni kellene őket, mint például a hennával.
 • A YesLashes keratin bioaktiváló gél nők és férfiak számára egyaránt alkalmazható, nem tartalmaz durva anyagokat és nem igényel receptet.

Megjegyzés: A hatások és eredmények egyénenként eltérőek lehetnek;

YesLashes Vélemények a Tapasztalatok

YesLashes vélemények a hozzászólásokban

Van egy hivatalos YesLashes fórum? Van a YesLashes-nek negatív véleménye? Beszélnek róla a gyakori kérdések?

Hazánkban haj, szempilla, szemöldök, stb.. A szépségfórumokon már sok vélemény, pozitív vélemény, tapasztalat olvasható a YesLashes-ről.

Hivatalos YesLashes fórum Magyarországon még nem létezik. A szempilla- és szemöldökkozmetikumokkal foglalkozó online fórumokon azonban már sok pozitív vélemény, tapasztalat jelent meg. Nem találtunk negatív YesLashes véleményeket.

A piacon kapható szempilla- vagy szemöldökkondicionálókkal ellentétben a Dr. Dossi által feltalált keratin bioaktivátor:

 • Gyors, hosszan tartó hatást biztosít – néhány hét gél után a szőrtüszők egyszer és mindenkorra “be vannak programozva” arra, hogy hosszú, dús, erős szempillákat termeljenek;
 • Serkenti a szempillák növekedését még a teljesen üres helyeken is (még az elhalt szőrtüszőket is feléleszti);
 • Nem okoz allergiát vagy irritációt – sok szemészorvos pozitív véleményt nyilvánított;
 • Felső és alsó szemhéjon és szemöldökön egyaránt használható;
 • Nagyon hatékony: egy csomag elegendő az egész gélhez.

Számos vélemény és tapasztalat támasztja alá a YesLashes természetes keratin bioaktiváló gél hatékonyságát.

Pozitív tapasztalataikat is megosztották az ügyfélszolgálattal és a rendelés egyszerűségével kapcsolatban.

-50% CSÖKKENÉS MOST

Vélemény:

“A YesLashes megváltoztatta az életemet! Amikor először hallottam róla, szkeptikus voltam, de miután az elmúlt néhány hónapban használtam, a szempilláim jelentősen megnőttek. Soha nem láttam még ilyen dúsnak és hosszúnak a szempilláimat. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel!” – Lara Gameiro, Coimbra, Portugália

“A YesLashes csodát tett a szempilláimmal, és megnyerte a tetszésemet! A dúsító és hosszabbító hatása hihetetlen volt. A szempilláim soha nem tűntek egészségesebbnek és természetesebbnek.” – Camilla, Róma

“A YesLashes a tökéletes szérum ahhoz, hogy szempilláidnak egy extra adag csillogást adj. Természetes összetételének köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy szempilláid mindig szépek és egészségesek lesznek. Nagyon örülök, hogy rátaláltam!” – Ilse Hahn, Dortmund

YesLashes ár Magyarországon – Hol kapható?

YesLashes ár Magyarországon

A YesLashes csak a hivatalos weboldalon 50%-os kedvezményes áron kapható. Valójában 118 euró helyett csak 59 euróért vásárolhatja meg ezt a dús szempillákért és határozott szemöldökért felelős terméket!

A YesLashes megrendeléséhez vagy egy szakemberrel való beszélgetéshez, a vásárlásra vonatkozó kötelezettség nélkül csak két egyszerű lépés:

Töltse ki a YesLashes hivatalos weboldalán található űrlapot, hogy ne maradjon le az árajánlatról.
Várja meg, hogy felvegye Önnel a kapcsolatot egy szépségtanácsadó, aki minden információval a keratin bioaktiváló géllel kapcsolatban áll rendelkezésére, és aki elkéri a szállítási címét.
A megrendelést követően a YesLashes-t a legjobb áron, 50%-os kedvezménnyel kapja meg, és biztos lehet benne, hogy az eredeti terméket vásárolta meg.

A YesLashes megtalálható a gyógyszertárakban vagy az DM?

A válasz: nem. A YesLashes keratin bioaktiváló gél nem kapható a gyógyszertárakban, ahogyan az Amazon és hasonlókon sem találja meg. Nem érhető el az olyan oldalakon sem, mint a DM vagy az Rossmann. Az eredeti gél (nem egy átverés vagy egy kozmetikum, amely nem működik, vagy még rosszabb, mellékhatásokat és ellenjavallatokat okoz), ajánlatos a megrendelést csak a gyártó hivatalos weboldaláról leadni, amely garantálja az eredetiséget a legjobb áron.

YesLashes Használati utasítás? A csomagolás betétlapja és az adagolás

A YesLashes egy Magyarországon forgalmazott formula, amely kényelmes adagolós flakonban kerül forgalomba, így nagyon könnyen alkalmazható a szempillákra és a szemöldökre.

Hogyan érhetjük el a maximális hatást a YesLashes komplexummal?

 1. Vigye fel a keratin bioaktiváló gélt közvetlenül a tiszta, száraz szempillákra;
 2. Egyenletesen oszlassa el a teljes hosszon, mintha szempillaspirállal dolgozna;
 3. Hagyja hatni öblítés nélkül.

Összetétele és összetevői

Összetétel

Milyen összetevőkből áll a YESLashes összetétele?

A YESLASHES egyedülálló természetes formulával rendelkezik, amelynek célja, hogy belülről kifelé erősítse a szempillákat és a szemöldököt, és korlátozza a kihullást. A keratin bioaktivátor gél a természet erejével hat, amely a tudományokkal együtt dolgozik a maximális eredmény elérése érdekében.

A készítmény összetevői:

 • Segítenek a szempillák és a szemöldök védelmében. Serkentik a növekedést és növelik a sűrűséget, egészségesebb, dúsabb megjelenést biztosítva;
 • Növelik a növekedést, volument és fényt adnak;
 • Hatással vannak a száraz, igénybevett, törékeny szempillákra. Vazodilatáló hatásuk van a fejbőrön, amely a hajhagymák véráramlásának serkentését szolgálja, így elősegítve a haj növekedését.
 • Természetes antioxidáns hatásuk van.
 • Ezek a természetes, aktív anyagok egyszerre segíthetnek ellensúlyozni a szempilla- és szemöldökhullást és serkentik az egészséges növekedést.
 • Szerves eredetüknek köszönhetően ezek az összetevők a különösen kényes helyzetűek számára is felhasználhatók, nincsenek ellenjavallataik vagy mellékhatásaik.

Mi is az a Goji Bogyó és Miért Olyan Egészséges?

YesLashes Mellékhatásai?

Mit mondanak az online fórumokon található vélemények, hozzászólások és vélemények az esetleges ellenjavallatokról és mellékhatásokról YesLashes?

Megnézve az online fórumokat, negatív véleményeket YesLashes nem kapott. Sem az ellenjavallatokra, sem a mellékhatásokra vonatkozóan.

Ez annak köszönhető, hogy a termék csak természetes összetevőket tartalmaz, és nem gyógyszer (ezért a YesLashes nem igényel minsan).

szempilla- és szemöldökszérum, szempillaspirál

Tipp

Irigylésre méltó szempillák és szemöldök? Kövesse ezeket a tippeket: Ne dörzsöld a szemed – minden alkalommal, amikor ezt teszed, kisebb traumát okozol, ami szempilláid kihullását okozhatja. Száműzd a szempillagöndörítőket – gyengíthetik és károsíthatják a szempilláidat. Szedjen hajnövesztő kiegészítőket – minden, ami biotinban és B-vitaminokban gazdag, jót tesz a szemöldöknek és a szempilláknak. Válassza ki a megfelelő sminkeltávolítót – a vizek és a micellás olajok a legkíméletesebbek. Legyen kíméletes a sminkkel – még az olyan egyszerű dolog is, mint a szemöldökceruzával való túl erős nyomkodás, kihullást okozhat.

Végeredmény: A YesLashes ideális kozmetikum azok számára, akik kíméletes, praktikus és hatékony megközelítést szeretnének a szempillák és szemöldökök szépségéhez. A YesLashes keratin bioaktiváló gél mindenkinek alkalmas, aki egészséges, ápolt megjelenésű szempillákat és szemöldököt szeretne, amelyek igéző megjelenést kölcsönöznek. Kiváló minőségű keratin bioaktiváló gél minden pénztárcának megfelelő áron.

MEGRENDELÉS MOST