Rólunk

szepseg-egeszseg.com

Szépség és egészség bennünk!

A Szepseg-Egeszseg.com egy digitális információs és oktatási portál, amelynek fő célja tájékoztató anyagok és termékismertetők bemutatása. A következő témákhoz kapcsolódnak a környezetbarát életmód és a természetes életmód befolyásolásának módszerei:

Szépség: Az esztétika minden szempontból fontos. Mindenki élvezni akarja az arc és az egész test puha és sima bőrét. Valamint táplálja a hajat, hogy a haj rugalmas és megfelelően hidratált legyen.

Egészség: Nincs olyan ember, aki ne akarna jó életerőt és szabad mozgást élvezni. Ezt pedig egészséges életmóddal és a test egyéni igényeinek meghallgatásával lehet elérni.

Súlycsökkenés: A metabolikus aktivitás és a jóllakottság érzése szintén célzott expozíció tárgyát képezheti természetes táplálkozás és rendszeres testmozgás révén.

Méregtelenítés: Gyors tempójú városi környezetben való jelenléte a szabad gyökök és a finom porszemcsék folyamatos bombázásának teszi ki testünket. Az üzletek ételeinek minősége általában megkérdőjelezhető. A gyomor-bél traktusra veszélyes baktériumok és méreganyagok gyakran fejlődnek ki bennük. Minden szervezetnek időről időre meg kell tisztítania a májat.

Intimitás: A nemek közötti romantikus kapcsolatok már az életének kezdete óta izgatják az embert. Számos természetes módszer létezik a libidó befolyásolására és a szervek vérellátásáért felelős metabolikus aktivitás fokozására. A legtöbb ember csak még nem tudott róluk.

A természetes életmóddal kapcsolatos egyéb témák: A test érzése függ minden egyes részétől és szomszédos rendszerétől. Nincs információ felesleges.

Hogy szép és egészséges legyünk a természettel és az ajándékaival – Célunk!

A Szepseg-Egeszseg információs portál fő célja hasznos cikkek és biokozmetikai termékek áttekintése. Csapatunk több fiatal, de tapasztalt és lelkes modern városi emberből áll. A lehető legjobban és teljesebben próbálva élni a következő következtetésekre jutottunk:

  1. A jó esztétikai megjelenést és egészséget a természetes módszerek és a tudomány fejlődésének szimbiózisával lehet elérni.
  2. A boldogság akkor érhető el, ha a modern társadalom alapelveit egyesítik a bevált gyakorlatokkal és hagyományokkal.
  3. A befejezett egyén az, aki folyamatosan tájékozott és dolgozik magán.

A Szepseg-Egeszseg szerkesztőségének minden tagja folyamatosan oktat különféle témákban. Belépnek a környezetbarát életmód területére. Tudósok, szerzők, táplálkozási szakemberek és kulturológusok vagyunk. Ezenkívül már építettünk személyiségeket a családdal és a barátokkal. De él bennünk egy kíváncsi gyermek is. És nem akarja abbahagyni a könnyed, csodálkozó és tudásszomjas világnézést.

Arra törekszünk, hogy felfedezzük az Anyatermészet természeti csodáit, és megtanuljuk azok valódi alkalmazását a biológia, a technológia, a kozmetológia és a táplálkozás módszerein keresztül. És akkor ossza meg veletek – a fogyasztókkal – a tanultakat!

Hogy mindannyian együtt szebb és egészségesebb holnapot építhessünk!

Íme néhány további részlet mindegyikünk számára:

Erzsébet Nemeth, 34 – Főszerkesztő és Szerző:

Erzsébet Nemeth,A folyton mosolygós Erzsébet a budapesti Orvostudományi Egyetemen kineziterapeuta diplomával rendelkezik. Sikerült sokaknak segíteni abban, hogy megérezzék a mozgás teljes szabadságát és megtapasztalják testük lehetőségeit, ma ő is anya. A lánya nevelésének nehéz feladata mellett tovább bővítette tudását az orvosi kozmetikába való beiratkozással. És még egyszer az MU – Budapestnél! Erzsébet hosszú ideje közreműködik számos egészségügyi kiadványban. Szabadidejében szereti a természetjárásokat, kirándulásokat Magyarország új és ismeretlen helyeire, a jó korú bort és a színházat!

István Sebestyen, 29 – A “Szépség”, az “Egészség” és az “Étvágy befolyásolása” szerkesztője és szerzője

István SebestyenIstván a csapat rosszfiúja, aki szeret tájékoztatni minket a táplálkozás és a biokozmetikumok terén tapasztalható új trendekről. Büszkén mondhatjuk, hogy néhány évvel ezelőtt sikerült elvégeznie az Új Magyar Egyetem művészettörténet és művészetmenedzsment alapképzését. Dolgozott az egészségügyi menedzsment területén is. Engedelmeskedik a szigorú szakmaiság és a megalkuvás nélküli őszinteség elvének. A mozi, a művészet ismerője, és szereti a művészeti galériákat bejárni szerte a világon!

Margit Szekeres, 23 éves – a “Méregtelenítés”, az “Intimitás”, az “Egyéb” és a Szerző szerkesztője

Margit SzekeresMargit az, aki színes és kalandos élményt nyújt szerkesztőségünknek. Bár egyfajta őrület, jelenleg a magyar egyetemen nyomtatás és ügynökségi újságírás alapszakát végzi. Feladata szerint blogger, de több éves tapasztalattal rendelkezik szerzőként a nagy digitális és nyomtatott médiában. Amikor nem foglalkozik a testnek való kitettség természetes módszereivel kapcsolatos információk és tények kutatásával, talál egy csésze kávéval és egy könyvvel. Hobbija magában foglalja mindazt, ami a képregény és a fantasztikus fantasztika területén van.

A szépség és az egészség belülről jön!

szépség és az egészség

Csapatunk örömmel fogad minden kérdést azokról a témákról, amelyekhez írjuk és közzétesszük anyagunkat. Ne szégyelljen minket felhívni és írni minden érdeklődésre számot tartó kérdésről. Ezt a Kapcsolatok szakaszban megadott információkkal teheti meg.

Ne feledje, hogy a kinézetünk a belső énünk külső tükre!

Számos olyan cikket kínálunk Önnek, amelyek biztosan hasznosak lesznek a blogunkból: