500 kalóriát éget el otthon

Olvasási idő: 6 min

500 kalóriát éget el otthon

Sokan szenvednek túlsúlytól, de zsúfolt mindennapjaik és elfoglaltságaik gyakran nem teszik lehetővé számukra az aktív sportolást. Ezért sokan otthoni környezetben keresik az alkalmazható és hatékony mozgási lehetőségeket. Ezzel nem csak időt takaríthatunk meg, hanem költségeket is.

A következő néhány bekezdésben megvizsgáljuk a legnépszerűbb, leghasznosabb és leghatékonyabb módszereket, amelyek segíthetnek több mint 500 kalóriát elégetni. A változatok különbözőek, és a javasolt gyakorlatok és akciók csak egy részét képezik annak, amit megtehetsz megjelenésed javítása, tónusának emelése és a szükségtelen feszültség oldása érdekében. A még gyorsabb hatás érdekében vegye fel a Keto Simple a napi rutinjába.

Nincs is jobb módszer napi 500 kalóriát otthon elégetni, mint a különféle gyakorlatok elvégzése. Minden nap tesztelhet egy újat, hogy meghatározza, melyik felel meg a legjobban szervezetének és kapacitásának. Van kardió, jóga, séta, futópad használata és még sok más! Ha további változtatásokat hajt végre az étrendben, az is segít megelőzni az elhízást. Neked is óvatosnak kell lenned. Napi egy csésze feketekávé energiát ad és fokozza az anyagcserét, de 3 vagy több is káros lehet az egészségre.

Hogyan égessünk el napi 500 kalóriát otthon? 30 perces sétát érdemes tenni, vagy a futópadon ugrani? Segíthet a jóga formába hozni? Melyek a megfelelő étrendi változtatások? Megszabadulhatok 500 kalóriától egy óra alatt?

Cikkünk elolvasásával megtudhatja, hogyan égethet el napi 500 kalóriát!

10 tipp, hogyan távolíts el 500 kalóriát az étlapodból

10 tipp, hogyan távolíts el 500 kalóriát az étlapodból

Íme 10 szakértő étrendi tipp, hogyan távolíthat el 500 kalóriát a napi menüből:

  1. Fogyassza el szendvicsét saláta formájában. Két nagy szelet majonézes kenyér összesen akár 550 kalóriát is tartalmazhat – fogyaszd inkább saláta formájában.
  2. Válaszd a fekete kávét. Egy Grande Latte (sok tejet tartalmazó koffein) hozzáadott cukor nélkül 220 kalóriát tesz ki, míg egy csésze feketekávé 2. Ha általában két csészével iszik egy kis édesítőszert, akkor legalább 500 kalóriát takarít meg.
  3. Rágj lassabban. Ha minden falatot kétszer olyan lassan rág meg, mint általában, kevesebb étellel teltebbnek érezheti magát. A kutatások azt mutatják, hogy minden étkezés 100-120 kalóriával csökkenthető – így közel 400 felesleges kalóriát szüntet meg a nap folyamán –, és így kevesebb étellel elégíti ki magát.
  4. Oltsa szomját vízzel és citrommal szénsavas italok helyett. Közel 200 kalóriát takaríthat meg minden kihagyott szódával, és könnyedén elégethet 500 kalóriát.
  5. Vacsorázzon otthon ahelyett, hogy kimenne. Egy tanulmány kimutatta, hogy azok, akik otthon vacsoráztak, körülbelül 140 kalóriával kevesebbet fogyasztottak, mint azok, akik általában rendeltek, vacsoráztak vagy felmelegítettek készételeket. Készítse el saját reggelijét és ebédjét, és csökkenti a kalóriabevitelt.
  6. Lassan egyél. A Journal of the American Nutrition & Dietetics Association tanulmánya szerint az étkezések ütemének csökkentésével akár 300 kalóriával kevesebbet fogyaszthat étkezésenként. Egy nap alatt könnyedén elégethetsz 500 kalóriát otthon.
  7. Aludjon 7-8 órát éjszakánként. Legalább 300 kalóriát égetsz el. A kutatások azt mutatják, hogy az alváshiány nemcsak lelassítja az anyagcserénket, hanem növeli az édesség iránti étvágyunkat is. Egy tanulmány kimutatta, hogy azok, akik 4 órát aludtak egy éjszaka, 300-zal több kalóriát fogyasztottak, mint azok, akik 7-8 órát aludtak. A jól kipihent emberek sokkal nagyobb eséllyel edzenek, és már egy rövid edzés is képes 200 kalóriát kiiktatni.
  8. Napi 500 kalóriát éget el a gyorssétával. A gyors, rövid távú gyaloglás hozzáadásával akár 20%-kal több kalóriát égethet el – még gyorsabb tempónál is. Ez azt jelenti, hogy egy 1 órás séta könnyen elégethet további 90-120 kalóriát. A hideg levegőnek való kitétel az is segít, hogy érzékenyebbé teszi a szervezetet a leptin hormonra. A vizsgálat résztvevői, akik napi 3 órát töltöttek hidegnek kitéve, 250 plusz kalóriát égettek el.
  9. Egyél több gombát hús helyett. Azok, akik a vörös húst gombára cserélték, 444 kalóriával kevesebbet ettek. Ők is ugyanannyit ettek, és ugyanolyan jóllakottnak érezték magukat. Ezt a folyamatot tovább fokozhatja a DeliSlim használatával. Hatásuk gyors, és a keto diétát utánozza. Az ára is nagyon zsebbarát a hivatalos weboldalon.
  10. Használjon kisebb edényeket. Ha kisebb tányérokat használ, akár 25%-kal kevesebbet eszik. Ez azt jelenti, hogy ha étkezésenként körülbelül 550 kalóriát eszik, akkor körülbelül 420 kalóriát takaríthat meg naponta. A legjobb rész? Nem leszel éhesebb, hanem kevésbé dagadt.

Otthoni fitnesz gyakorlatok

Számos alapvető és rendkívül hatékony teljesítménygyakorlat létezik, amelyekhez nincs szükséged az edzőteremben vagy egy speciális edzésprogramra. Ezek a gyakorlatok ideálisak otthoni körülmények között, így nem kell időt és erőforrásokat töltenie a rendszeres elvégzésükkel a kalóriaégetés céljából.

Szív- és érrendszeri gyakorlat (Cardio)Szív- és érrendszeri gyakorlat (Cardio)

Ez a fajta gyakorlat az alapja a szervezet kemény zsírok elégetésének, és így megszabadul a túlsúlytól. Az intenzív kardió edzés legjobb példája az erőteljes futás vagy 5 perces gyors séta. Otthon is megfordíthatja a maximális kényelem és időmegtakarítás érdekében, még akkor is, ha az irodában tartózkodik. Abban az esetben, ha nem szeretne kimenni, vagy nincs elég ideje, egyszerűen táncolhat egy intenzív táncot a nappaliban, kedvenc zenéje kíséretében.

A szív- és érrendszeri gyakorlatok másik fajtája a kerékpározás és az úszás. Az intenzitástól és az eltöltött időtől függően ezek a gyakorlatok garantáltan legalább 200 kalóriát égetnek el.

Fekvőtámaszok

Fekvőtámaszok

A fekvőtámasz egy másik alapvető és nagyon fontos fizikai gyakorlat, amely nemcsak a felesleges kalóriák elégetését segíti elő, hanem az egész testet is erősíti és erősíti, nagyobb hatással a mellkasra és a tricepszre. Ezt a gyakorlatot hason fekve végezzük, és a kezek és lábak a padlón pihennek. Ezután felemeli a testet, majd ismét leengedi anélkül, hogy a talajt érintené. A gyakorlatot hátrafelé nyújtott lábakkal kell végrehajtani.

A legjobb eredmény érdekében ajánlatos legalább 50 (női) vagy 100 (férfiak számára) arcápolót készíteni. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal meg kell tennie – az előfordulások teljes számát feloszthatja különböző sorozatokra. Közöttük kb 2-3 percet pihenhet. Itt további gyakorlatokat láthat a feszes pocakért.

Guggolás

Guggolás

Ezt a fajta gyakorlatot az egyik leghatékonyabb módszernek tartják a kalóriaégetésben, valamint a lábak és a fenék megfeszítésében. Következésképpen tanácsos ezeket beépíteni a napi menetrendbe. Kezdésként álljon a kezével a feje mögött. Engedje le testét, mintha le akarna ülni, amíg 45°-os szöget nem zár be a padlóval. Próbálja meg függőlegesen tartani a hátát.

Egy edzéshez 60 és 80 közötti ismétlést javasolt elvégezni, ismétlem, nem szükséges azonnal. Ismét lehetőség van az ismétlések több sorozatra történő felosztására.

Támadások

Támadások

A legjobb gyakorlat, amelyet guggolásokkal kombinálhat és otthoni körülmények között végezhet, a rohamok. Ez egy olyan gyakorlat, amely különböző irányokba hat a lábakra és a fenékre. Amellett, hogy feszesíti és formálja őket, egészségesebbé és tartósabbá teszi őket. Edzés közben 12 támadást javasolt végrehajtani. Kezdésként kölcsönözz egy vállszélességgel megegyező nyújtást.

Használhat további súlyokat is. A tenyerével a csípőjén kell tartania őket a kezében. Ezután tegyen egy nagy lépést előre a jobb lábával, és a bal lába a helyén marad. Hajlítsa be mindkét térdét úgy, hogy a jobb comb párhuzamos legyen a padlóval. Térjen vissza a kiindulási helyzetbe, és ismételje meg a bal lábbal.

Mennyi valójában 500 kalória?

Néhány népszerű élelmiszer összetételét megnézve képet kaphat arról, hogy mennyi az 500 kalória. Például egy szelet pepperoni pizza vagy 2 marék földimogyoró 250 kalória. Egy almában kevesebb, mint 80, két darab sült csirkében pedig körülbelül 400. Azt is hasznos tudni, hogy mennyi ég el naponta. A Harvard Medical School szerint egy 80 kilós férfi körülbelül 70 kalóriát éget el ülve egy 1 órás megbeszélés alatt.

Egyes mobilalkalmazások segítségével mérheti, hogy hány lépést tesz meg egy nap, és mennyi az elégetett energia. Természetesen napi 500 kalóriát is elégethet otthon, ha beveszi a Keto Bullet. Összetételük tele van egészséges összetevőkkel, mint például a papaya, a zöld tea és a B6-vitamin, amelyek energikussá és tónusossá teszik a testet.

Égess el napi 500 kalóriát otthon a futópadon

Égess el napi 500 kalóriát otthon a futópadon

A futópad használata segít jó súlycsökkentési eredmények elérésében. A legfontosabb, hogy bizonyos szabályokat tartsunk be, amikor elkezdjük az edzést. A testsúly szabályozása és 500 kalóriát otthon a futópadon elégetni hosszú távú munka, amely bizonyos erőfeszítéseket igényel. Megkönnyítheti ezt a folyamatot, és elkerülheti a veszélyes diéták betartását, ha megfelelő táplálék-kiegészítőket szed. Az egyik legjobbnak a DUO C&P tekinthető – teljesen bio kapszula guaránával, B3-vitaminnal és málna ketonokkal.

A futópadon való felszállás csak a kezdete annak, hogy napi 500 kalóriát elégetünk otthon. Lassan kezdheti, de minden elhaladó gyakorlattal növelheti a taposási sebességet. Ez felpörgeti az anyagcserét, és fokozza a méregtelenítési és termogén folyamatokat. Készüljön fel arra, hogy előbb-utóbb elkezdjen rajta futni. Csak így érhet el jó súlycsökkentési eredményeket.

Napi 500 kalóriát könnyű elégetni otthon

A jó edzéstervet mindig kiegyensúlyozott étrendnek kell támogatnia. Minél kevesebb rossz zsírt és cukrot fogyaszt, annál jobban érzi magát a testében. Ne csüggedj, ha lassan kezdesz. Tedd magasra a céljaidat. A legjobb, ha hagyja, hogy teste hozzászokjon a folyamathoz. Ha elegendő folyadékot fogyaszt, akkor napi 500 kalóriát is elégethet otthon.

Edzés nélkül elégetett kalóriák

Edzés nélkül elégetett kalóriák

Egy másik sikeres és széles körben alkalmazott módszer, amely segít az intenzív otthoni kalóriaégetésben, a napi feladatok elvégzéséhez kapcsolódik. Tehát a valóságban sokan égetnek el kalóriát anélkül, hogy tudnák. Minden csepp porszívó, padlómosás, kézmosás, vasalás és vasalás, lakásfertőtlenítés egy olyan tevékenység, amely amellett, hogy mindig otthon történik, komoly zsír elégetését okozza, és ezért kilók eltávolításához vezet. felesleg a szervezetből.

Végül, de nem utolsósorban az étrendet is meg kell említeni. Nem szükséges nehéz, gyötrelmes és hosszan tartó diétákon átesni a test jó állapotának megőrzéséhez. Csak próbáljon sok folyadékot fogyasztani (legalább 2 liter naponta, hogy elkerülje a kiszáradás hatását), és kerülje a zsíros ételeket, a tésztákat és az édességeket. Ügyeljen arra, hogy mely ételeket vegye fel, mert némelyiknek nincs helye az étrendben! Emellett fontos, hogy az elfogadott ételmennyiséget több részletben osszuk el, ügyelve arra, hogy kevesebbet, de gyakrabban együnk. Így optimalizálja az anyagcserét, és szervezete több kalóriát kezd el égetni naponta. Elájulnak, amikor a szénhidrátok a barátaink, és amikor ők az ellenségeink. És vigyázz, ne viselj semmilyen egészséget veszélyeztető diétát! Fogadjon az egészséges táplálkozásra.

Ha követi ezeket az egyszerű tippeket, és kombinálja őket a házi készítésű mozgással és a Sirtfood Diet kapszulákkal, napi több mint 500 kalóriát égethet el könnyedén.