Hogyan segít a Szepseg-Egeszseg csapata biztonságban maradni a Coronavírus idején?

Kedves Szepseg Egeszseg Olvasók,

Köszönjük, hogy drága időt töltött velünk. Sokat jelent, különösen egy ilyen előre nem látható helyzetben, mint például a mai világ. A nov-el coronavírus vagy a COVID-19 világszerte történő megjelenése óta csapatunk lépést tart, és gondoskodik arról, hogy az elolvastak relevánsak és biztonságosak legyenek ilyen kiszámíthatatlan körülmények között. Érdekes módon a csapatunk gondoskodott rólunk, valamint szeretteinkről azáltal, hogy még azelőtt is megteremtette az otthoni munkavégzés politikáját, hogy erre szükség volt. Büszkék vagyunk erre és úgy gondoljuk, hogy ez segít kicsit gyorsabban megoldani a helyzetet.

Általában javasolunk néhány ötletet, hogyan kell jól aludni vagy jobb formába kerülni. Ez továbbra is fontos, de új témák uralkodtak az elméjében. Mindegyik a COVID-19-hez kapcsolódik, és biztonságban marad. Ennek nem csak nekünk, olvasóinknak, hanem a világ minden tájáról kiemelt prioritásnak kell lennie. Csapatunk hasznos információkat gyűjtött minden korosztály számára. A csapata szerint ez lenne a 3 legfontosabb tanács, amelyet bárkinek meg kellene tennie:

  • Korlátozza a kapcsolatait, és gyakorolja a társadalmi távolságot. Ha sorban kell állnia a szupermarketben, akkor a távolság a legjobb barátja. Védje az idősödőket.
  • Maradjon otthon, de végezzen egy kis testmozgást. Nos, azt is javasoljuk, hogy egészségesen étkezzen, amennyire csak lehetséges. Vannak olyan emberek, akik stresszhelyzetben vannak, és korlátlan mennyiségű egészségtelen élelmet keresnek. Kérem, ne legyen ezek közül egyik. A testmozgás segít megőrizni a formáját a karantén alatt, és felszabadít néhány boldogsághormonot is, így jól érezheti magát. Tudjuk, hogy fájdalmas lehet, de megéri.
  • Hozzon létre saját kis irodáját. Az otthoni munka sok ember számára kihívást jelenthet. Gyerekekkel és kutyákkal futva a figyelemelterelés ott lesz. Tehát állítsa össze saját otthoni irodai politikáját, kommunikálja azt családjával, hogy mindenki boldog legyen.

Milyen intézkedéseket tettünk azért, hogy olvasóink biztonságban érezzék magukat?

Mindannyian tudjuk, hogy ilyen kiszámíthatatlan körülmények között a legbékés emberek is megbékélhetnek a pánikba és a stresszbe. De amíg gyakoroljuk a társadalmi elhatárolódást és nyugodtan viselkedünk, minden hamarosan normalizálódik. Csapatunk szorosan figyelemmel kíséri az összes történet fejlõdését a koronavírus körül, és szeretnénk tudatni Önnel, amit tettünk annak érdekében, hogy olvasóink jól érezzék magukat és biztonságban legyenek. Örömmel jelentjük be, hogy mi voltunk az elsők, akik ilyen intézkedéseket hoztak.

  • Számos oktatási cikket tettünk közzé kapcsolódó témákban. Például a 9 ételt, amelyeket az aktív immunitásfokozás érdekében enni kell.
  • Csapatunk lépést tartott az ökológiai receptúrájú új termékek megjelenésével, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára. Mindegyik megrendelhető hivatalos webhelyén. Azt is megvizsgáltuk, hogy kínálnak-e érintkezés nélküli szállítást, mondhatjuk, hogy ez a helyzet minden mai szállítás esetén.
  • Minden nap szorosan figyeljük a felhasználók és az olvasók visszajelzéseit, gondolatait és véleményét. Legtöbbjük az új otthoni biztonsági és higiéniai megoldásokhoz kapcsolódik, mint például a kézibeszélő barkácsoláshoz. Sokan azt sugallják, hogy az Aloe Vera gél jó természetes alternatíva a készítéshez.

Az Önök rendelkezésére állunk, ha további kérdéseik merülnek fel. Maradj egészséges!

Legjobb,
A Szepseg Egeszseg csapat