Hogyan Készítsünk Teljes Méregtelenítést?

Olvasási idő: 2 min

Hogyan Készítsünk Teljes MéregtelenítéstA teljes test méregtelenítése sok probléma megoldására szolgálhat. A szervezet képes a toxinokat és az anyagcsere-hulladékot természetesen elhárítani, de a szennyező anyagok szintje miatt az ember nap mint nap ki van téve a mérgeknek. A szervezetből származó hulladékok, köztük a toxinok felszámolásáért felelős szervek nem működnek optimális szinten, és ez az oka annak, hogy az emberek a testük méregtelenítésének más eszközeihez folyamodnak.

A méregtelenítés nagyon fontos folyamat, mert a szervezetben lévő toxinok jelenléte megbetegít. Ez csökkentheti az energia szintjét, és hatással lehet az immunrendszerre. A teljes méregtelenítés folyamata előnyös az egészség és az általános jólét szempontjából.

Mikor Fontos a Méregtelenítés?

MéregtelenítésAz emberi szervezet toxicitása számos tünethez vezethet. Az Ön által tapasztalt tünetek és a tünetek súlyossága jelzi Önnek a megtisztulás mértékét.

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan példát a helyzetekre, amikor fel kell készülnie a szervezetre méregtelenítésre.

 • Székrekedésben szenved
 • Gyakran kap fejfájást, beleértve az izomfáradtságot és a fájdalmat
 • Ételallergiák
 • Fogászati amalgámok és higanytöltetek
 • Sokat evett ton
 • Gyors súlycsökkenésben szenved
 • Hormon egyensúlyhiányok
 • A bőr rendellenességei, például az ekcéma és az akne

Mennyi Ideig Tart a Tisztítás?

Ismételten, a méreganyagok és a szervezetből származó káros anyagcsere-hulladékok kiküszöbölésére használt bármely tisztítási módszer mennyisége a méreganyagok szintjétől függ. Vannak olyan méregtelenítő módszerek, amelyek hosszabb ideig tolerálhatók. Olyan módszerek, amelyek nem követelik meg öntől, hogy „bájitalt” vagy pirulát fogyasszon, biztonságosabbak, és a szervezet hosszú igeig tolerálja őket.
Általában a méregtelenítő lépéseket követõ
személyek tisztítási periódusa általában 1-6 hónapig tart. Javasoljuk, hogy egészségügyi szakemberrel tanácskozzon, amikor teljes méregtelenítéssel próbálkozik. Egy egészségügyi szakember képes lesz arra, hogy felmérje a szervezet szükségleteit, és készítsen egy méregtelenítő tervet, amely alkalmas az Ön számára.

Mi is az a Goji Bogyó és Miért Olyan Egészséges?

Az Ön Előkészítése Lépésről Lépésre

Az Ön Előkészítése Lépésről LépésreMint minden hosszú utazásra, most is fel kell készülnie a méregtelenítésre. Először is meg kell tennie bizonyos méréseket, amelyek segítenek figyelemmel kísérni a haladást. Tudnia kell, miért tervezi a méregtelenítést. Például, ha fogyni szeretne, meg kell mérnie a csípőjét, a derekát és a súlyát is. Ha méregtelenítesz, hogy megszabaduljon a következetes fejfájástól, akkor érdemes rögzíteni a fájdalom gyakoriságát, intenzitását és időtartamát. A napló vezetése segít meghatározni a fejlődést és a sikert.

Íme egy lista a dolgokról, amelyek segítségével felkészítheti testét méregtelenítésre.

 • Mit eszik és iszik fontos összetevője a detox programnak. Ezért elengedhetetlen, hogy megszervezze az élléskamráját, és megszabaduljon minden olyan káros térgytól amely akadályozza a célját. Egészségügyi szakember segít a receptjeinek kiválasztásában a méregtelenítő program időtartama alatt, így elengedhetetlen, hogy a vásárlási listát megfelelő módon készítse el.
 • Készítsen ütemtervet, hogy mit és mikor főz.
 • Jegyezze meg mindazt, ami a detox programjához kapcsolódik. Tájékozódjon továbbá az ezen időszak alatt tapasztalt változásokról is.
 • Ha az Ön egészségügyi szakembere azt tanácsolta Önnek, hogy vegyen be táplálék kiegészítőket, akkor fogadja meg a tanácsát.
 • A testgyakorlat is fontos, mivel minden méregtelenítő programot hatékonyabbá és előnyösebbé tehet.
 • A pihenés döntő fontosságú, és magában foglalhatja a meditációt a menetrendben is. Ne felejtse el, megfelelő éjszakai alvásra van szükséged.
 • Ha jó detox programot követel, a kora reggeli citromlé meleg vízzel segít a székrekedés ellen.
 • Az ételérzékenységeket szintén általánosan tapasztalják. De ne felejtse el, ezek csak kisebb hatások, amelyek a szervezetből származó toxinok eltávolításával járnak. Ahogy a tested leválik a toxicitástól, az ételérzékenység és az allergiák is el fognak tűnni.

>>További érdekes cikkekért tekintse meg blogunkat<<