Anti-cellulit Diet – Hogyan lehet megakadályozni testünket Cellulit

Olvasási idő: 3 min

A cellulit “sokszor zavarja” a nőket, mivel még a fiatal lányok is gyakran találkoznak velük a testükön. Általában ez nagymértékben befolyásolja önbecsülésüket, mivel alakjuk nem tökéletes, és a bőre nem olyan sima és hibátlan, mint amilyennek akarják. A legtöbb nő csak nem tudja, hogyan akadályozhatják meg magukat a narancsbőrből, vagy csak költséges és fájdalmas eljárásokra támaszkodhatnak annak érdekében, hogy megszabaduljanak tőle.

Az igazság az, hogy vannak olyan könnyebb módok, amelyeket felhasználhatnak annak érdekében, hogy testük egészséges és jó megjelenésű legyen. Sok táplálkozás és szakember azt mondja, hogy ha alaposan kiválasztja, hogy mit eszik és miként fogyasztható a nap folyamán, akkor nem kell gondolni a cellulitiszra, mert nem jelenik meg a testén.

De ha elolvassa ezt a cikket – dicséretre méltó! Tehát változást akarsz, ami az első és legfontosabb lépés. A következõk nem olyan nehézek és kellemetlenek, fontos, hogy SZERETNI! Olvassa el a következő néhány bekezdést annak érdekében, hogy többet megtudjon a cellulitiszra vonatkozó hasznos információkról és arról, hogyan lehet megakadályozni.

Mit kell fogyasztania?

Víz. Ha a múltban bármilyen étrendet követtél, akkor tudnod kell, hogy minden étkezés azt ajánlja, hogy az emberek naponta 2 liter vizet fogyasszanak. Legyen tisztában azzal, hogy mennyi vizet iszol, de ne felejtse el, hogy a vizet az élelmiszer is átveszi. Ha görögdinnye, alma, uborka rajongója vagy, akkor könnyedén elérheti a napi 2 literes adagot, mivel ezek vízben gazdagok. Megállapították, hogy azok a nők, akik több folyadékot fogyasztanak a gyümölcsökön és zöldségeken, kisebb derékban vannak, mint azoknak a nőknek a fele, akik csak folyadékot fogyasztanak a folyadékon keresztül.

Szója, tojás, mogyoróvaj, karfiol, spenót;
Olívaolaj, zsíros hal, diófélék, lenmag;
Grapefruit, narancs.

C-vitamin: erős C-vitamin kapcsolódik a kollagén szintézishez, amely képes jelentősen javítani a bőr rugalmasságát. Így válik “celluláris” betegséggé (más szóval, kevesebb a cellulitisz). Ezenkívül ez a vitamin a testmozgás során 30% -kal több zsírt éget el. Tehát minden nap legalább 75 mg C-vitamint vegyen be. Amellett, hogy C-vitamint, hogy elegendő A-vitamin és az E-vitamin

Friss zöldségek, gyümölcsök és gyümölcslevek. Nagyon kevés olyan dolog van, amely helyettesítheti a friss élelmiszer fogyasztását. Kerülje el a fagyasztott zöldségeket. Ezenkívül csökkentse a főzött zöldségek mennyiségét a mindennapi étkezések során.

Mit ne kerüljenek fogyasztásra?

Koffein. Hacsak nem része egy anticellulit krémnek, a koffeint nem szabad áztatni a szervezetben. A krémben lévő koffein stimulálja a vér és a keringés áramlását. Másrészt a lenyelt kávé koffein és szénsavas italok csökkenti a cellulit eltávolításának erőfeszítéseit.

Alkohol. Azok a toxinok, melyeket az alkohol fogyaszt, károsíthatják a májat. Emellett az összes kalóriát a szervezetben zsír formájában tárolják. Ez a folyékony injekció dehidratálja a szervezetet is, ezért ha rendszeresen fogyasztja, ez a bőrön keresztül képződhet a narancsbőrön. Időről időre egy pohár kiváló minőségű alkoholt kell inni, de általánosságban el kell kerülni.

>> Növényi Teák <<

Só. A só a cellulitikus erős barátja, és ezt tudnia kell. A túlzott sófelhasználás növeli a szervezetben lévő mennyiségét. Ezáltal a narancsbőr láthatóbbá válik. Továbbá, gondosan olvassa el a vásárolt élelmiszerek címkéit. Végül, sütés közben sokat ne használjon. Könnyedén helyettesítheti más fűszerekkel, például száraz fokhagymával, borssal és chilivel.

Gyors, olajos ételek mesterséges édesítőszerekkel. Itt van az étel, amit mindannyian kedvelünk, de ez is a leginkább káros, nem csak a narancsbőrre, hanem a szervezet általános egészségére és alakjára is:

  • Sült étel;
  • Vörös hús;
  • Sütemények és sütemények;
  • Sajt;
  • Cukrászsütemény;
  • Konzervek;
  • Fehér kenyér, fehér rizs.

Ez a leghasznosabb és hasznos információ, melyeket használhat a szervezet cellulitisz kialakulásának megelőzésére. Ha egészséges étrendet és rendszeres edzést tartasz, akkor jobb formában lehet. Ez segíteni fog abban, hogy jobban tükrözze, illeszkedjen és energizáljon. Természetesen számos módszert és terápiát lehet kiszolgálni a már kialakult cellulitisz eltávolítására a szervezetből, de a megelőzés az egészséges és gyönyörű test kulcsa. Ezért, egészséges táplálkozással segíti a jó formát. Ez is növeli a test erejét és az érzésedet.