Taneral Pro Vélemények – Mágneses öv az alsó hátfájásért

Olvasási idő: 5 min

Taneral Pro mágneses öv MagyarországA Taneral Pro egy mágneses öv, amelynek célja a gerinc terhelésének enyhítése. Ez a keresztpolarizációval rendelkező neodímium mágneseket tartalmazó konstrukciójának köszönhetően történik. Ezek olyan mágneses mezőt hoznak létre, amely jótékony hatással van az izmokra, inakra, ízületekre és idegekre. A testsúlyközpontosító eszközt úgy tervezték, hogy segítsen áthelyezni és kiegyensúlyozni a gerincre nehezedő terhelést. Ez úgy történik, hogy a terhelést a hátról a hasizmokra helyezi át.

Hivatalos Honlapján

A Taneral Pro Harmonic Body Weight Belt kizárólag a forgalmazó hivatalos weboldalán keresztül rendelhető meg. Az online áruházakban, mint például DM, árgép, Rossmann nem kapható. Gyógyszertárakban vagy más üzletekben sem fogsz vele találkozni eladásra. A gyártó ezeket az intézkedéseket a termék minőségének és eredetiségének ellenőrzése érdekében hozta. A vállalat találkozott a termékeik kínai hamisítványaival, amikor először kezdték el kereskedelmi forgalomban kínálni azokat. A vállalat úgy döntött, hogy a Taneral Pro mágneses dekongesztáns öv megrendeléseit az engedélyezett weboldalra korlátozza. Így a vásárlók minőségi és hiteles eredeti termékhez juthatnak. A rendelés gyors és egyszerű. A vásárlók nevét és egy aktuális kapcsolattartási telefonszámot kell megadni. A Taneral Pro forgalmazója rövidesen felveszi velük a kapcsolatot, hogy megerősítse a megrendelést. A fizetés utánvéttel történik a küldemény megérkezésekor. További részletek az alábbiakban következnek.

Melyek a hátfájás leggyakoribb okai?

Melyek a hátfájás leggyakoribb okai?

A hátfájásnak számos oka van. A leggyakoribbak azonban közvetlenül a modern mindennapi életünkhöz és életmódunkhoz köthetők. Ezek elsősorban a legtöbbünk által folytatott ülő életmódnak tulajdoníthatók. A számítógép előtt töltött hosszú órák rossz pozícióban, valamint az általános mozgáshiány… Mindez a gerinc görbületéhez és az ott lévő ízületek krónikus fájdalmához vezet.

A gerincferdülés korai tüneteit ellensúlyozhatja, ha rendszeresen részt vesz akupresszúrás kezeléseken. Vagy megpróbálhatod jógával és meditációval enyhíteni a test ezen részét érő stresszt. Az ászanák némelyikét éppen erre a célra tervezték.

NB! Fontos, hogy konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt öndiagnosztikával vagy adott gyógymódok szedésével folytatnánk.

Íme néhány egyéb ok, ami az ilyen jellegű panaszok kialakulásának oka lehet:

  • Ülő életmód. Autóval vagy tömegközlekedéssel közlekedünk, egész nap ülve töltjük az időt. Aztán hazajövünk, és a kanapén elterülve nézünk egy filmet. Túl sok ember napja néz ki hasonlóan. Pedig az ülő életmód az egyik leggyakoribb oka a hátfájásnak.
  • Helytelen ülő- vagy fekvő testtartás: Ha a számítógép előtt ülve helytelen testtartással párosul – különösen előre hajolva -, akkor az esély még inkább megnő.
  • Túlsúly: Még egy tényező, amely a hát- és gerincfájdalmakkal összefüggésbe hozható, a túlsúly. Ez extra terhelést jelent a gerinc alsó szakaszára, ami gyakran vezet fájdalomhoz. Minél több a kiló, annál nagyobb az esélye, hogy érezzük őket.

Mi a szerepe a túlterhelésnek a gerincfájdalomban?

túlterhelésnek

Ha úgy dönt, hogy a túlsúly leadása érdekében sportol – fontos, hogy ne terhelje túl feleslegesen a hátát. Ez akkor történhet meg, ha túl nehéz tárgyakat cipelünk nem teherbíró módon. További negatív tényezők lehetnek a hirtelen mozdulatok vagy az erőteljes pörgések is. Ezek nyújtásokhoz, izomszakadásokhoz és görcsökhöz vezetnek. Később pedig porcszöveti károsodáshoz is.

Mindezek megelőzése érdekében célszerű a normál tartományon belül mozogni. Valamint összességében kiegyensúlyozott, egészséges és aktív életmódot folytatni. Mivel alternatívák szolgálhatnak számunkra a helyes súlyeloszlás pozitív befolyásolásának eszközeiként. Ilyen például a Taneral Pro mágneses öv a test súlyának és feszességének központosítására. Az alábbiakban többet olvashat róla.

Az ízületi, hát- és derékfájás okai – Hogyan kezeljük 2024

Mi a Taneral Pro mágneses öv

Mi a Taneral Pro

A Taneral Pro egy mágneses öv, amelyet úgy terveztek, hogy jótékonyan befolyásolja a gerinc érzeteit. Jótékonyan hat az izmokra, ízületekre, inakra és idegekre, enyhítve a feszültséget. A gyártó szerint egy másik plusz pont, hogy csökkenti a gerinc terhelését, és annak egy részét a hasizmokra helyezi át. Ez rendkívül előnyös a túlsúlyos emberek számára, akiknél a gerincet a szokásosnál nagyobb terhelés éri. Emiatt gyakrabban szenvednek hátfájástól.

Hogyan működik a Taneral dekompressziós öv – hatások és eredmények

A Taneral Pro öv keresztpolarizációval rendelkező neodímium mágnesekből álló szerkezetként készül. Ezek olyan mágneses mezőt hoznak létre, amely jótékonyan hat a gerincre. A gyártó szerint elősegíti a testtartás, a testtartás és a testsúly központosításának pozitív változását.

Az ügyfelek pedig a Taneral Pro dekompressziós övvel kapcsolatos véleményükben és beszámolóikban a következő pozitív tulajdonságokról számoltak be:

  • Pozitívan befolyásolja a vérkeringést az ízület és a csigolyák területén;
  • A gyulladás és a duzzanat jótékony csökkentése;
  • Elősegíti a gerinc tartásának pozitív változását;
  • Egyenletesen osztja el a súlyt a gerincen és a hasizmokon;
  • Megfizethető árral, diszkrét rendeléssel és kényelmes szállítással rendelkezik;

A Teneral Pro hivatalos honlapján azt írja, hogy az övet napi 5-10 órán belül 31 napon keresztül kell használni. Ekkor várhatóak a pozitív változások. Az ügyfelek megjegyzései nem jelzik a kellemetlen mellékhatások és ellenjavallatok jelenlétét. A gyártó honlapja azt tanácsolja, hogy tartsák be a termék biztonsági irányelveit annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék ezek előfordulásának valószínűségét.

NB! A termék hatásai felhasználónként eltérőek lehetnek. Tartsa be a gyártó által a TanneralPro kereskedelmi csomagolásában mellékelt használati utasítást.

Taneral Pro Vélemények

Taneral Pro mágneses öv Magyarország - ára hol kapható vélemények

A Taneral Pro Correct Body Position Decompression Beltet megvásárolt felhasználók véleménye, véleménye és megjegyzései többnyire pozitívak. Az egészséges életmóddal foglalkozó fórumokon, például a “BG Mama” fórumon is jóváhagyó hozzászólásokat élvez. A vásárlók elégedettek a pozitív változásokkal, amelyeket a rendszeres viselése és alkalmazása után éreztek.

Vélemények:

“Évek óta krónikus hátfájással küzdöttem, de mióta elkezdtem használni a Taneral Pro-t, a fájdalmaim jelentősen csökkentek. A mágneses öv hihetetlenül kényelmes és könnyen viselhető, a természetes összetétel pedig megnyugtat, hogy NEM alkalmazok durva vegyszereket a bőrömön. Nagyon ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki ízületi vagy hátfájásban szenved. Köszönöm, Taneral Pro!”

“Mint valaki, aki mindig úton van, gyakran tapasztalok izomfájdalmat és feszültséget a hátamban és az ízületeimben. De a Taneral Pro-nak köszönhetően most már búcsút mondhatok ezeknek a fájdalmaknak. A mágneses öv nem csak hatékonyan enyhíti a kellemetlenségemet, de diszkrét is, és bármilyen ruha alatt viselhető. Rendkívül elégedett vagyok ezzel a termékkel, és el sem tudom képzelni az életemet nélküle.”

“Számtalan terméket kipróbáltam az ízületi gyulladásomra, de egyik sem volt olyan hatékony, mint a Taneral Pro. Az övben lévő mágnesek nyugtató hőt biztosítanak, ami segít enyhíteni a fájdalmaimat és a merevségemet. Az is tetszik, hogy természetes összetevőkből készült, így nem kell aggódnom semmilyen negatív mellékhatás miatt. Köszönöm, Taneral Pro, hogy visszaadta nekem a mozgás szabadságát állandó fájdalom nélkül.”

-50% CSÖKKENÉS MOST

Taneral Pro ára Magyarországon

Taneral Pro ára Magyarországon

A Taneral Pro pozitív gerinctámasztó öv kizárólag a hivatalos weboldalán keresztül rendelhető meg. Nem kapható olyan online áruházakban, mint a DM, árgép, Rossmann. Gyógyszertárakban és egyéb üzletekben nem kapható. A gyártó ezeket az intézkedéseket a termék minőségének és eredetiségének ellenőrzése érdekében hozta. A múltban a vállalat találkozott termékeinek kínai hamisítványaival.

Ezért úgy döntöttek, hogy a Taneral Pro dekompressziós öv megrendelését csak a hivatalos weboldalra korlátozzák. A rendelés gyors és egyszerű. Meg kell adni a vásárló nevét és egy aktuális kapcsolattartási telefonszámot. A forgalmazó a lehető leghamarabb felveszi velük a kapcsolatot, hogy megerősítse a szállítás részleteit. A fizetés utánvéttel történik a csomag megérkezésekor.

A termék ára a magyarországi életszínvonalnak és jövedelemnek megfelelő. Ugyanilyen áron kapható más európai országokban is, mint például Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Oroszországban, Lengyelországban, Romániában, stb. Az árat az adott ország pénznemének megfelelően számoljuk újra. Gyakran szerveznek promóciós kampányokat. A felhasználók ezeket igénybe vehetik, hogy a Taneral Pro mágneses súlyközpontosító övhöz az eredeti árhoz képest kedvezményesen jussanak hozzá.

Legyünk aktívak és együnk egészségesen!

A túlsúly, a mozgásszegény életmód és a fizikai aktivitás hiánya hátfájáshoz vezethet. Kis lépésekkel és életmódváltással képesek vagyunk legyőzni ezeket. Több séta a kanapén heverészés helyett, gyümölcsök az édességek helyett, saláták a hamburgerek helyett. Mindezek segíthetnek abban, hogy hosszú éveken át egészségesek maradjunk

Röviden: A Taneral Pro testtartó öv modern és környezetbarát anyagokból készült. Jobban kedvez a testváltozásoknak, mint más, Magyarországon forgalomban lévő termékek.

MEGRENDELÉS MOST