Goji Cream Vélemények – Regeneráló krém, amely eltünteti az öregedés jeleit! Hatások ésösszetevői?

Olvasási idő: 3 min

Goji Cream Vélemények Ahogy mindannyian tudjuk, a ráncok lényegében a bőrfelületen látható gyűrődések. Megjelenésük a test lassú elöregedéséért felelős biológiai folyamatoknak köszönhető. Ugyanúgy, mint az idős kor miatt kialakuló hegek, a ráncok is az arcizmok napi működése miatt alakulnak ki. Idővel ehhez még a bőr rugalmasságának csökkenése is hozzájárul.

Hivatalos Honlapján

A fiatalos és friss kinézet elmúlásának további okai is vannak. A nőknél ez a menstruáció szünetelése. Ahogy telnek az évek, a bőr egyre kevesebb oxigénhez jut, így új ráncok alakulnak ki, a régiek pedig egyre feltűnőbbek lesznek.

Manapság sokféle módszer, terápia és készítmény található, mely az idősödés elkerülhetetlen jelei ellen küzd. Némelyik még hatásos is lehet, de a legfontosabb eldöntendő tényezők az ár és a páciensben végbemenő beavatkozás mértéke. Legradikálisabb ilyen módszer a plasztikai műtét, melynek sok nő aláveti magát annak érdekében, hogy a fiatalos kinézetüket visszaszerezzék.

Szerencsére kaphatók olyan, ennél jóval kevésbé agresszív megoldások is, melyek szintén erősen küzdenek a ráncok és a bőr elöregedése ellen, továbbá az áruk is megfizethetőbb, ráadásul hosszabb ideig is alkalmazhatók. Az egyik ilyen népszerű termék a Goji Cream.

Mi az a Goji Cream?

Mi az a Goji Cream

A Goji Cream gyártói úgy aposztrofálják, mint az újgenerációs krémet, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az öregedés látható jelei ellen küzdjön. El kell ismernünk, valóban a legnépszerűbb öregedés elleni krémről beszélünk – nálunk főleg a nők kedvence. Az összetevők között megtalálhatók olyanok, amelyek az UV-fény ellen védenek, mások pedig a bőrsejteket újraalkotó, biológiailag aktív elemek visszaállításáért felelősek.

A krém sokféle vitaminnal, aminosavval és mikroelemmel táplálja a bőrt, így megelőzve, hogy az arcon és a nyakon ismételten kialakuljanak a ráncok. A Goji Cream még egy nagyon fontos tulajdonsága, hogy képes a kollagének természetes létrejöttét aktiválni a bőr alsóbb rétegeiben, így az visszakapja a rugalmasságát és frissességét.

-50% CSÖKKENÉS MOST

A Goji-krém összetétele és Tulajdonságai

összetétele

A Goji Cream fő jellemzője és jó tulajdonsága az, hogy lassítja a sejtek öregedését azok funkcióinak normalizálásával. Az összetevői között sokféle vitamin és ásványi anyag, valamint a biotin találhatók. Ezek együttesen egy nehéz molekulát alkotnak, mely képes a bőr alsóbb rétegeibe hatolva ott regeneráló hatást kifejteni.

A ráncellenes krém legfőbb összetevője az aminosavakban gazdag goji-bogyó, mely így nagyon erős antioxidáns hatással bír. Az aminosavak szivacsként viselkednek, elnyelve a vízveszteséget, ezzel a bőr mély hidratációját, valamint a ráncok fokozatos elsimulását eredményezve.

A Goji Cream fő összetevői között az alábbiak is megtalálhatók:

  • A 20 legfontosabb aminosav
  • Rengeteg C- és E-vitamin
  • Vas
  • Komplex B-vitamin
  • Betaine

Hogyan kell alkalmazni a krémet? Használati utasítás

Használati utasítás

Nagyon könnyen és gyorsan használható a krém, mindössze három lépést kell követnie.

  1. Tetszőleges frissítőszer vagy mosakodószappan használatával mossa le a bőrt.
  2. Kenje a krémet a megtisztított bőrfelületre. Masszírozza be körkörös mozdulatokkal, de kerülje el a szemet és környékét.
  3. Már a kenés közben is érezni fogja, hogy feszül a bőre. Ekkorra már nedvesedett is, és a Goji Cream hatása az elkövetkező 24 órán át tart. Röviddel ennek lejárta előtt kenje újra az érintett felületeket.

A Goji Cream ára

A Goji Cream 50%-os kedvezménnyel kapható. Jelenlegi ára 8900 forint 17800 helyett. Ha szeretné megrendelni, csak töltse ki a hivatalos weboldalon található űrlapot a kiszállításhoz szükséges adatokkal. A fizetési mód utánvét, melyet a krém átvételekor kell kiegyenlíteni.

MEGRENDELÉS MOST