Fresh Fingers – Gombás Gondokkal Küzd?

Olvasási idő: 3 min

A láb “gombái” és a gombás fertőzések napjaink sürgető problémáinak számítanak még akkor is, ha egyesek ezt nem veszik észre. Ha a problémát nem kezelik, az elkezd terjedni és súlyos szövődményekhez vezethet, ezzel a láb ilyen elváltozásai tárt kapukat nyitnak sok más baktérium számára. A piac telítve van olyan készítményekkel, melyek nem érik el a kívánt hatást.

Az atlétalábat mycosis-ként ismeri az orvosi szakirodalom. Egyesek öröklődéses alapon hajlamosak rá, de a többség akkor fertőződik meg vele, amikor egy jóakaró vendéglátó felajánl nekik egy pár kényelmes papucsot, melyet korábban mások viseltek, vagy amikor mezítláb járkálnak a tengerparton vagy olyan közterületen, ahol sokféle ember jár.

ÚJ: A Fresh Fingers már nem eladó. Egy másik alternatíva, amelyet kedvelhet, az Exodermin krém. Természetes termék, amely regenerálja a lábbőrt és eltünteti a gombát.

A gombák terjedésének nincsen kiemelten fontos évszaka, egész évben bármikor megfertőződhetünk. Az ősz és a tél azért kínálkoznak a gombának, mert a lábak nem kapnak levegőt a zárt cipőkben, tavasszal és nyáron pedig gyakran járunk fürdőkbe és strandra. A mycosis-ra kínált népi gyógymódok hosszabb távon hatástalannak bizonyulnak.

A piac telítve van különböző egészségügyi és kozmetikai termékekkel, melyeket széles körben népszerűsítenek, de nem érik el a kívánt hatást. Az új termék, a Fresh Fingers kezeli a lábak flóráját és faunáját.

Egy érdekes tény:

A lábakon élősködő gombák főleg a legyengült immunrendszerűeket, az izzadásra hajlamosakat, valamint azokat érintik, akik az átlagosnál nagyobb közösségi életet élnek. Itt rejlik a Fresh Fingers előnye – megerősíti a szervezetet és segít abból eltávolítani az összes kórokozót.

Mik a Fresh Fingers Hatásai?

A Fresh Fingers teljesen természetes összetételének köszönhetően egyszerre fertőtleníti a szervezetet és véd a jövőbeli kórokozó-támadások ellen.

A FreshFingers csomagolásán feltüntetett összetevők között megtalálhatók a clotrimazole, a méz méhének kivonata, B és C-vitamin, valamint a citromsav. A cikk későbbi részében részletesebben bemutatjuk ezeket. Az összetevők fő pozitív aspektusa a bosszantó viszketés és kellemetlen láb “tágulatérzetének” megszüntetése, valamint a láb gombás fertőzéseinek megszüntetése, valamint a láb gombás fertőzéseinek megszűnése, között szerepel, hogy megszünteti a lábak izzadását és puhává, tapintásra is kellemessé teszi a bőrt.

Hogy Működnek a FreshFingers Különböző összetevői?

A Fresh Fingers tartalma egy formulán alapul, mely több különféle, közvetlenül a természetből vett kivonat komplex összességéből áll.Ezek az összetevők jól ismertek és a lábak gombás fertőzéseihez használatosak, és elpusztítják a kórokozókat. Vizsgáljuk meg közelebbről is a Fresh Fingers összetételét:

  • Clotrimazol: Megszünteti az érintett terület bosszantó viszketését. Továbbá hatékonyan eltávolítja a páciens lábain már meglévő kórokozókat és gátolja a további baktérium-kolóniák kialakulását azzal, hogy csírájában elfojtja a gombák erjedését.
  • Méz méhének kivonata: Ahogy mindannyian nagyon jól tudjuk, a méz erős immunrendszer-erősítő, és fogyasztása mindenfajta betegség ellen javasolt. A FreshFingers aktív összetevői között szereplő mézkivonat elnyomja az izzadtságszagot elviselhetetlenné tevő aktív kórokozókat. Emellett puhítja és nyugtatja a bőrt.
  • B és C vitaminok: a láb bőrfelületét nyugtatják, hidratálják és fiatalítják, ezzel javítva az immunrendszer működését.
  • Citromsav: Kedvező hatásának köszönhetően nyugtatja a lábbőr felületét, valamint felfrissíti és lehűti azt, így kellemes aromát árasztva.

Hogyan Zajlik a Fresh Fingers Megrendelése és Kiszállítása?

A Fresh Fingers megrendelése gyorsan, könnyen és biztonságosan zajlik. A vásárlóknak meg kell látogatniuk Magyarország egyetlen hivatalos forgalmazójának weboldalát, és ki kell tölteniük az ott elérhető rendelési űrlapot. Figyelniük kell arra is, hogy ne hamisítványt rendeljenek, és ellenőrizzék a Fresh Fingers eredeti csomagolásán található azonosító kódot.

A kapcsolatfelvétel érdekében valós telefonszám megadása szükséges, mivel a cég egyik képviselője felhívja a vásárlót, hogy megbeszéljék a kiszállítási címet. Budapest területén 7 munkanap a kiszállítás, vidéken pedig 14 nap.

Az atlétaláb, valamint a szervezetben lévő élősködők jelenléte sosem volt kellemes, de főleg nem az aktívan sportolóknak. Néhány fújás a FreshFingers spray-ből garantálja, hogy erős lábai és puha bőrű, kórokozóktól mentes talpai legyenek.

Csak most, korlátozott idein 50%-os kedvezménnyel kapható a Fresh Fingers. Siessen, hogy előnyére fordíthassa ezt az ajánlatot!

ÚJ: A Fresh Fingers már nem eladó. Egy másik alternatíva, amelyet kedvelhet, az Exodermin krém. Természetes termék, amely regenerálja a lábbőrt és eltünteti a gombát.

One thought on “Fresh Fingers – Gombás Gondokkal Küzd?

  1. Armin Seléck
    június 30, 2017 at 1:42 du.

    Sok problémám volt a lábamnál! Szörnyű volt! És ez a szag! De a Fresh Fingers sokat segített ezzel a kérdéssel!