Whitify Csíkok Felülvizsgálata – Fogfehérítő csíkok, amelyek néhány nap alatt eltávolítják a foltokat, és fehérebb, ragyogóbb mosolyt adnak 2021 -ben

Olvasási idő: 4 min

A Whitify fogfehérítő csíkok felülvizsgálata A Whitify Csíkok egy otthoni fogfehérítő kezelés, amely hatékonyan fehéríti a fogakat anélkül, hogy károsítaná a fogzománcot vagy a felületet. A termék csíkok formájában kapható, és szakértők tervezték, a fogorvosok által általánosan használt összetevők felhasználásával. A magyarországi, olasz, francia, spanyol és német felhasználók szerint a Whitify fogfehérítő csíkok használata egyszerű, és nem vezet ínyérzékenységhez. A fehéresedő vélemények, megjegyzések és ajánlások, amelyeket a felhasználók megosztottak a fórumokon, feltárják, hogy a csíkok biztonságosak, megfizethetőek, kényelmesek és tökéletesek a fogfehérítéshez. Sok felhasználónak sikerült kiváló eredményeket elérnie a csíkok használatát követő 7-14 napon belül. Eddig nincs panasz a Whitify felhasználói által jelentett mellékhatásokra vagy allergiákra.

Hivatalos Honlapján

Mennyi a Whitify Strips ára és hogyan lehet online vásárolni Magyarországon? Miből készülnek a Whitify fogfehérítő csíkok és milyen hatóanyagokat tartalmaznak? Mennyi ideig tart a Whitify az eredmények eléréséhez?

Szerezzen meg minden szükséges részletet ebben az őszinte Whitify Review -ban!

5 étel, amely természetes módon fehéríti és fehéríti a fogakat

Bár vannak olyan ételek, amelyek megfesthetik a fogakat, és elveszíthetik a bizalmat, vannak olyan ételek, amelyek természetesen visszahozhatják ragyogóbb és fehérebb mosolyukat. A fogfehérítő eljárások és kezelések költségesek, de ezeket az ételeket megfizethető áron napi rendszerességgel beépítheti étrendjébe, hogy fehér foga legyen. Lássuk.

 1. Alma – almasavat tartalmaz, amely növeli a nyálat, ami segít a fogak súrolásában és tisztításában, valamint a foltok eltávolításában.
 2. Brokkoli – rostot tartalmaz, amely csökkenti a gyulladást, fényesíti a fogakat és védelmet nyújt a zománc károsodása ellen.
 3. Mazsola – a mazsola rágása segít eltávolítani a foltokat, megakadályozza a lepedéket és semlegesíti a más élelmiszerek által termelt savakat.
 4. Sajt – kalciumot, foszfort, ásványi anyagokat és fehérjét tartalmaz, amelyek védik a zománcot, erősítik a fogakat és megakadályozzák a fogszuvasodást.
 5. Eper – almasavat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek csökkentik a fogak elszíneződését, megakadályozzák a gyulladást és védik az ínyt a fogágybetegségektől.

A Whitify csíkok professzionális szintű fogfehérítést kínálnak otthonról, mondja a megjegyzések 2021 -ben!

Whitify csíkok véleménye megjegyzéseket

Ha hatékony otthoni fogfehérítő megoldást keres, ne keressen tovább, mint a Whitify. Ez a termék már nagy figyelmet és népszerűséget váltott ki olyan országokban, mint Magyarország, Franciaország, Olaszország, Németország és Spanyolország. A felhasználók több ezer Whitify megjegyzése, véleménye, véleménye és véleménye azt sugallja, hogy ez a tökéletes fogfehérítő készlet, amely kényelmesen használható otthonról, hogy fehérebb és fényesebb fogakat érjen el mindössze 2 hét alatt. Sok férfi és nő elégedett az eredménnyel, és most jobban érzi magát. Az interneten közzétett számtalan vélemény és megjegyzés alapján egyértelmű, hogy a Whitify kiváló választás a dohányzásból, a túl sok kávé, tea, bor és szóda, bizonyos gyógyszerek vagy rossz fogászati ​​italokból származó foltok eltávolításából és a fogak sárgulásából. higiénia.

A Whitify fogfehérítő csíkok gyártója szerint ez a termék 7 nap alatt akár 7 árnyalatot is enyhíthet a fogak elszíneződésén. A klinikai vizsgálatok és tesztek is megerősítik, hogy biztonságos, egyszerű és professzionális fehérítést kínál anélkül, hogy mellékhatásokat, allergiát vagy fogínyérzékenységet okozna.

-50% CSÖKKENÉS MOST

Tehát mitől olyan népszerű a Whitify Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban a férfiak és nők körében? Nézzük meg, mit osztottak meg a felhasználók megjegyzéseikben, véleményeikben és véleményeikben!

 • Aktív összetevőkből áll, amelyek fokozzák a fogfehérítést
 • Úgy tervezték, hogy professzionális szintű fogfehérítést kínáljon otthon
 • Biztonságos és hatékony, és nem károsítja a zománcot
 • Nincsenek mellékhatások, allergiák vagy érzékenységek a Whitify megjegyzésekben és véleményekben
 • Kellemes, menta ízű
 • Lenyűgöző eredmények mindössze 2 hét alatt
 • Nagyszerű ár rendszeres kedvezményekkel a hivatalos honlapon
 • Világszállítás lehetséges

Hogyan kell használni a Whitify fogfehérítő csíkokat fehér fogakhoz otthon? Használati útmutató!

Whitify fogfehérítő csíkok használata

A Whitify fogfehérítő készlet 28 csíkot tartalmaz, pontosan ennyi kell 14 napig. A gyártó azt javasolja, hogy naponta 2 csíkot használjon, egyet a felső és egyet az alsó fogakhoz. Azt is tanácsoljuk, hogy a csíkok felhelyezésekor gondosan kövesse a használati utasítást.

Vessünk egy pillantást a használati utasításra, amelynek részleteit a csomag is tartalmazza.

 1. Nyissa ki a csomagot, és távolítsa el a felső és az alsó csíkot a fóliatasakból.
 2. Óvatosan helyezze az alsó csíkot a fogakra, és igazítsa gél oldalát az íny széléhez.
 3. Helyezze a másik csíkot a felső fogakra.
 4. Hagyja a csíkokat a fogakon 30 percig. A legjobb, ha időzítőt használ, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem haladja meg a 30 percet. Ezenkívül ne egyen és ne igyon semmit a csíkokkal együtt.
 5. 30 perc múlva húzza le a csíkokat, és öblítse le a száját meleg vízzel.
 6. Mosson fogat, hogy eltávolítsa a gélmaradványokat.
 7. Ismételje meg a lépéseket naponta 7-14 napig, a fogfehérítési igénytől függően.
 8. Élvezze gyöngyházfehérjét és mosolyogjon még többet naponta.

A Whitify fogfehérítő készlet tartalma – Fehérítő csíkok aktív összetevői!

Whitify csíkok Magyarország

Minden Whitify fogfehérítő készlet 28 csíkot és egy fogárnyék -útmutatót tartalmaz. Az árnyék útmutatóban 20 tónus található, amelyek lehetővé teszik a fogfehérítés előrehaladásának nyomon követését. Az árnyékoló útmutató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felmérjék foguk kezdeti színét, és összehasonlítsák a fehérítés során naponta észlelt változásokat.

A fehérítő csíkok két fő összetevője a nátrium -hidrogén -karbonát és a nátrium -hidroxid. Ezek kiváló fogfehérítő tulajdonságokkal rendelkeznek, és professzionális fogorvosok is gyakran használják fogfehérítő kezelések során.

A fehérítő csíkok egyéb hatóanyagai a következők:

 • Glicerin
 • Propilén-glikol
 • Aqua
 • Karbomer
 • Cellulóz gumi
 • PVP
 • Mentol

Whitify Ár Magyarország – Hogyan és hol lehet megvásárolni az eredeti Whitify -t kedvező áron 2021 -ben?

Whitify Ár

Láthatóan fehérebb fogakhoz ajánlott megvásárolni az eredeti Whitify fogfehérítő csíkokat a termék hivatalos weboldalán. Itt rendszeres kedvezményekben részesülhet a Whitify árából, és olyan készítményt kaphat, amely fehérebb fogakat és ragyogóbb mosolyt garantál mindössze 2 hét alatt.

Könnyű vásárolni a hivatalos weboldalon, és kihasználni a fantasztikus ajánlatokat és ajánlatokat, valamint a Whitify árat.

Íme, mit kell tennie ahhoz, hogy megrendelését Magyarországon tegye meg.

 1. Látogasson el a hivatalos webhelyre, és kattintson a „Rendelje meg most” gombra.
 2. Adja meg adatait a megadott rendelési űrlapon
 3. Fizessen, és megrendelését 24 órán belül elküldjük Önnek.

Ha Magyarországon, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban él, akkor választhatja az utánvétes fizetési módot is. A szállítás világszerte elérhető, így bárhonnan is származik, kényelmesen megvásárolhatja a Whitify -t azonos áron, és kézbesítést kaphat a küszöbön.

Azonban tisztában kell lennie a Whitify csalásokkal, amelyek olyan webhelyeken léteznek, mint az Amazon és az eBay. Kerülje az ilyen webhelyekről történő vásárlást, mivel nem az eredeti Whitify fogfehérítő készletet árulják. A terméket kizárólag a gyártó forgalmazza a hivatalos weboldalán keresztül, ezért nem kapható a helyi üzletekben vagy gyógyszertárakban sem.

Tegyen nagyszerű első benyomást fehérebb fogakkal és ragyogóbb mosollyal!

Ragyogóbb mosoly

Az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek rólad, a fogaid. De tudtad, hogy a fehérebb fogakkal rendelkező embereket magabiztosabbnak, okosabbnak, sikeresebbnek és természetesen romantikusabbnak tartják? Igen, a gyöngyházfehérjei nagyszerű első benyomást kelthetnek, társasági és romantikus kapcsolatokat építhetnek, növelhetik az önbizalmat és vonzóbbá tehetik magukat. Tehát ezekkel a csodálatos előnyökkel, nincs itt az ideje, hogy elkezdjünk tenni valamit ellenük. Minél hamarabb kezdi, annál tovább fogja élvezni az előnyöket!

Alsó sor: A Whitify fogfehérítő csíkokat kifejezetten a fogak biztonságos és természetes fehérítésére tervezték. A Whitify olyan országokban kapható, mint Magyarország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Németország. Több ezer elégedett felhasználója van, akik látható hatásokat értek el a termék használatát követő néhány napon belül. A fehéresedő vélemények, megjegyzések és felhasználói visszajelzések főként pozitívak, amelyek azt jelzik, hogy a termék otthonról kényelmesen használható, és észrevehető eredményeket produkál időben.

MEGRENDELÉS MOST