Természetes cukrok – Az egészséges édes kísértések

Olvasási idő: 3 min

egészséges természetes cukrok

A vágy valami édes gyakran válik megszállottság. Nincs közel senki, aki képes ellenállni a kísértésnek, egy blokk tejcsokoládé, egy ostya vagy egy szelet tortát hébe-hóba. Ennek a szokásnak a problémája abban rejlik, hogy a finomított cukrok rendkívül károsak lehetnek mind a jó egészség megőrzésére, mind a vékony és karcsú alak fenntartására.

Van-e módja annak, hogy megfelel a táplálkozási vágyak nélkül ez negatív hatással van a testünk?

A legtöbb ember úgy tűnik, hogy közös szenvedélye az édes áruk, amelyek néha még viszont egy függőség. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyéni gasztronómiai preferenciái legyenek, de a túlzott cukorbevitel különösen káros lehet a testünk egészségére és megjelenésére.

De az emberi szervezet nem igényel egy kis részét, hogy normálisan működjön. A leghasznosabb cukrok a gyümölcsökben találhatók. Ők is biztosít egy további sor hasznos ásványi anyagok, vitaminok, rost, antioxidánsok, és néhány még jellemző fehérjék és egészséges zsírok.

Te tudtad?

Az egyik gyümölcs, amely a legkedvezőbb hatással van a testünk a kókusz. Ez képes nem csak táplálni, hanem a hang és a frissítés. Gyakran használják dietetika és táplálkozási tudományok abból a célból, hogy megszabaduljon a felesleges zsírok gyorsabb. Azt is széles körben alkalmazzák a termelés arckrémek és fényvédő krémek, mert az illóolaj serkenti az anyagcserét, hogy gyorsabban működjön, és növeli a sejtek regenerációs folyamat.

A zöldségek és a különböző növényfajták is jó forrása lehet a természetes cukroknak. Ők, mint a gyümölcsök, a víz és a folyadékok 80% -90% -ából állnak, amelyek segítenek gyorsan méregteleníteni a szervezetet a parazitáktól és a káros anyagoktól.

Amellett, hogy kielégítjük éhségünket és vágyunkat a cukorban gazdag áruk iránt, segítenek megtisztítani és felfrissíteni a testünket. Többet kell megtudnunk a természetes cukor működéséről. Ne feledje, hogy ha cukorbeteg, bízhat a Diaform+Inspilar.

Miért van szüksége a testünknek cukorra?

természetes cukrok, alma

A cukor fő funkciója az, hogy testünket gyors energiával lássa el. Ez megfigyelhető még fogyasztása után egy közönséges darab cukorkát. Míg az eredmények maga csak az utolsó egy rövid ideig, úgy fogjuk érezni, tónusú és jó hangulatban.

Az energiaáramlás közvetlenül kapcsolódik ahhoz a tényhez, hogy a testünk elkezddopamint felszabadítani – a boldogság hormonját. Ez az, ami miatt olyan sok ember, hogy dolgozzon ki egyfajta függőség az élelmiszer-ipari termékek, amelyek gazdag laktóz és fruktóz.

Mik a negatív hatásai a túlzott cukorfogyasztás?

Amikor túlzásba az édességek része, testünk több időt és energiát veszít, hogy megpróbálja felvenni őket, mint amennyit képes adni nekik vissza. Az ideiglenes felfrissülést és a jobb hangulatot gyorsan felváltja az ingerlékenység és a felesleges kalóriák fokozatos felhalmozódása.

Mindenkinek meg kell próbálnia, és korlátozza a bevett feldolgozott cukor, amennyire csak lehet. Megtalálható a legtöbb kínált termékek az áruházláncok és a környéken üzletek.

Melyek az egészséges természetes cukrok?

Hasznos cukrok fruktóz és glükóz, amelyek leggyakrabban megtalálható a gyümölcsök és zöldségek. Emberek, akik képzelet cukros áruk könnyen kielégítik a sóvárgást, és segít a szervezetnek, hogy harmonikusabban működjön.

Van egy világ kategorizálása gyümölcsök és növények szerint bizonyos fokú jótékony hatással van a szervezetre. Nem meglepő, hogy a legjobb fogyasztani azalacsony-közepes cukor százalékos.

Derítsük ki, hogy pontosan melyek is:

  • Alacsony fruktóz tartalom: Rebarbara (Pie növény), avokádó, lime, citrom, és bogyók.
  • Alacsony-közepes fruktóz tartalom: görögdinnye, dinnye, kókuszdió, eper, őszibarack, nektarin, alma, guava, sárgabarack, és grapefruit.
  • Közepesen magas fruktóz tartalom: szilva, kivi, narancs, körte és ananász.
  • Magas (esetleg veszélyes) fruktóz Tartalom: Cseresznye, mandarin, gránátalma, szőlő, mangó, füge és banán.
Érdekes tény

: A kókusz, amely beleesik a kategóriába a gyümölcsök egészséges mennyiségű glükóz és fruktóz, a fő összetevője cocoslimmer kókusz fogyókúrás kávé, amely már segített több ezer nő világszerte berendezés a derékbőség. Elérni top alakja egy finom és tápláló módon!

Hogyan lehet a legjobban felvenni az egészséges természetes cukrok?

gyomor, felszívja, élelmiszer, szív

A gyümölcsökben található hasznos anyagok megfelelő felszívódása, amelyek glükózban és fruktózban gazdagok, táplálják a testet és energiát adnak nekünk. Van néhány egyszerű szabály, hogy minden ember követheti minimális erőfeszítéseket.

A hagyomány megköveteli, hogy minden étkezést desszerttel fejezzük be. A logika beszél, hogy hasznos gyümölcs. A testünk működésének módja azonban azt jelenti, hogy a fogyasztást kora reggel kell elvégezni.

Szacharózban gazdag termékek igényel egy bizonyos ideig egy és fél-két óra, hogy a testünk képesnek kell lennie arra, hogy teljes mértékben elnyeli őket. Nem jó túlterhelni a gyomrunkat a főétel után a desszert későbbi feldolgozásával.

Jobb, ha korán reggel megesszük őket, amikor gyors energiaáramlásra van szükségünk ahhoz, hogy jó hangulatban kezdjük a napot. Nem jó lehúzni a gyümölcsök kérgét, egyszerűen csak mossuk le. Így testünk lesz a jótékony rostok, ásványi anyagok, és vitaminok benne.

A mérsékelt fogyasztása természetes cukrok javítja a hangulatot!

Ha egészségesen akarsz élni, és létfontosságú megjelenést szeretnél, cseréld ki a napi menüdben jelen lévő csokoládét és fagylaltot a gyümölcsökre. Próbálja meg, és tartsa magát alaposan tájékoztatni arról, hogy mely kombinációk között jótékony hatással van a szervezetre, és melyek nem. Ez megadja a megfelelő mennyiségű napi édességet anélkül, hogy elrontaná a szám! Ha magas a vércukorszintje, akkor természetes gyógymódokkal, mint például az Gluconax, szabályozhatja azt.

>>További érdekes cikkekért tekintse meg blogunkat<<