5 módszer az intimitás és a szexuális élet minőségének javítására

Olvasási idő: 4 min

5 módszer az intimitás és a szexuális élet minőségének javítására

Klinikai vizsgálatok bizonyítják a szoros kapcsolatot a rendszeres szex és a párkapcsolati partnerek közötti szorosabb intimitás között. A melletted lévő személlyel való kapcsolat érzése általában beszélgetés útján érhető el. Vagy attól, hogy ne félj megosztani vele a legbensőbb titkos fantáziádat. Ez érvényes a gyengédebb nemre és a férfiakra is.

Az, hogy vonzóvá tedd magad annak, akihez vonzódsz, nem pusztán fogyással vagy izomépítéssel érhető el. Persze lehet, hogy ragyogó a bőröd, de ez nem segít elkerülni a depressziós érzést, ha nem vagy elégedett az ágyban. Sokféleképpen lehet újra felgyújtani a szikrát az ágyban. Az egyikük az, hogy nyíltan megmondja, mi visz rá. És nagyon érdekel, hogy ugyanezt megtudja a partneréről.

Sok ember szenved szexuális és merevedési zavaroktól. Ennek néhány mögöttes oka gyakran pszichológiai. Mások túlzott kimerültséggel, stresszel és egyszerű unalommal járhatnak. A szex nem olyan dolog, aminek érdektelennek kellene lennie. Ezért időnként próbáljon ki új dolgokat. Az édes szenvedélyes szerelem másik módja a természetes libidófokozó termékek szedése. Nincsenek a kék pirula vagy a gyógyszer mellékhatásai. 2022 egyik legjobbja a Love-X kapszula.

Hogyan lehetsz jobb az ágyban? Az intimitásunk és a szexünk ugyanaz? Próbáljam meg aktívabb lenni az ágyban? Hogyan lehet megszüntetni a merevedési és szexuális zavarokat?

Tanuld meg az 5 módszert az intimitás és szexuális életed minőségének javítására alább!

Intimitás – hogyan kapcsolódik a jó szexhez?

Intimitás

Amikor az intimitásról van szó, gyakran egyenlőségjelet teszünk a szexualitás közé. De a szex az intimitás külön formája lehet. Lehetünk szexuálisak anélkül, hogy intimek lennénk. És fordítva. A tisztán testi intimitás, mint baráti kapcsolatok, előnyökkel vagy egyéjszakás kalandokkal, nem feltétlenül váltja ki az intimitás, a melegség és a bizalom érzését. De biztosan hasznukra válhat! Természetesen mindig megfűszerezheti kapcsolatát biotermékekkel, például az Eronex tablettákkal.

Az intimitás igazi természete a másik személyiségének teljes ismerete. Ide tartoznak az érzései, gondolatai és a lélekkutatása. Ez időbe telik, mert ez nem történik meg egyetlen beszélgetéssel, egy kellemes nappal vagy egy egyoldalú kapcsolat fenntartásával. Mindannyian keressük, mert szükségünk van rá. De egyre kevésbé találjuk. Miért? Az igazi intimitás a másikkal néha ijesztő lehet. A tanulási folyamat kölcsönös nyitottságot, kiszolgáltatottságot és megosztást igényel.

Képesek vagyunk-e megengedni, hogy mások jobban megismerjenek minket, mint mi magunk? Íme néhány tipp szakértő pszichológusoktól, hogyan érd el egyszerűen!

  • Legyen fizikailag intim az illetővel – ölelje meg, csókolja meg és fogja meg a kezét.
  • Engedje meg magának, hogy sebezhető legyen, hogy a mellette lévő személy biztonságban érezze magát.
  • Az érzelmi intimitás a bizalomra, a kényelemre és az érzékenységre épül.
  • A pszichológiai intimitás a gondolatok megosztásán alapul.
  • A lelki intimitás azt jelenti, hogy gazdagítjuk egymást, értelmet és célt adunk az életnek.

A minőségi szexuális élet és a kölcsönös elégedettség az intimitáson alapul

A minőségi szexuális élet

A szex az egyik legintimebb élmény, ami két ember között megtörténhet. Összehoz, egyesít, kibékít és meleget ad. De amit a szex után csinálsz, az nagyon fontos lehet az alapvető intimitás kialakításában közöttetek. A szex utáni kínos helyzet sok párral megesik, függetlenül attól, hogy kapcsolatuk friss, vagy régi és tartós. Sok partner a másik oldalára fordul szex után, és azonnal elalszik. Az igazi intimitás elveszik, amitől a pár még jobban odaad egymásnak.

A minőségi intimitás hiányának másik oka az, hogy nem hajlandó nyíltan beszélni az ágyban felmerülő problémákról. Míg a férfiak vonakodnak attól, hogy érzelmileg kötődjenek magukhoz, a nők gyakran visszariadnak attól, hogy megosszák, hogy szexuálisan elégedetlenek. Ez sok problémához vezethet a jövőben. A női fiziológia egy kicsit bonyolultabb, mint a férfiaké. És minden ember más. Beszélgessen partnerével nyíltan arról, hogy mi hozza vissza az intim mojo-t. Az eredmények elképesztőek lehetnek!

Íme néhány alapvető tipp, hogyan lehet valódi kölcsönös elégedettséget szerezni az ágyban:

  • A tantrikus szex azt tanácsolja, hogy lélegezzünk mélyebben az intimitás során, hogy felkeltsünk és gyorsabban izguljunk.
  • Kapcsolja ki a tévét és a mobiltelefont, hogy minimalizálja a zavaró tényezőket.
  • Kerülje a munkára való gondolkozást, és kizárólag a partnerére koncentráljon.
  • Időnként tágra nyílt szemek – ez izgatja az agy limbikus részét.
  • Háziállat nem hozható – ez az idő, csak te és én.

A szakértők szerint ez az 5 módszer az intimitás és a szexuális élet minőségének javítására:

#1. Egészítsd ki egymást, és mutasd meg, hogy elégedett vagy azzal, ami történik

Egészítsd ki egymást

Jó megosztani, ha a szexuális élmény jó. A férfiakat szelídebb felüknek meg kell becsülniük. Erőfeszítéseik közömbös elfogadása súlyosan sértheti érzéseiket. A következmények súlyosak és nagyon mérgezőek lehetnek. A bókok hosszú távú hiánya akár érdektelenséghez és idő előtti szexuális vagy merevedési zavarokhoz is vezethet. A férfiak viszont javíthatják teljesítményüket biztonságos és organikus férfi teljesítményfokozók, például a Casanova szedésével.

#2. Maradjon fizikailag kapcsolatban és ragaszkodjon a nap folyamán

Ölelj, mutass gyengédséget és vágyat az intimitásra szex előtt és után. Ez csak egy része két ember kapcsolatának, ami nem ér véget egy csúcsponttal. Az intimitás úgy épül fel, hogy állandó fizikai kapcsolatot keresünk a másik testével, hogy érezzük energiáját, rezgését és érzelmeit. Próbáljon kéz a kézben járni, adjon egy puszit az arcára, és legyen általában meleg partnere felé. Ennek másik módja, ha a nap folyamán többször felizgat. Az egyik legnépszerűbb kölcsönös örömmegoldás 2021-ben a RedRoot tabletták.

#3. Találja meg a tökéletes egyensúlyt a hang és a csend között szex közben

a hang és a csend

Még ha konzervatívabbak vagyunk is, ne legyünk túl csendesek szex közben. Ez segít egy tartósabb kapcsolat kialakításában, és felkelti a másik felet. El kell mondanunk, hogyan érzünk és mit nem szeretünk, és beszélnünk kell az általunk érzett örömről. Nem számít, hogy szavakkal fejezzük ki magunkat, nyöszörögünk, vagy szemmel látható elégedettséggel mutatjuk ki a közösülés során. Ez megkönnyíti partnereinket, és segít nekik elengedni. Csökkenti a szexuális diszfunkciót is. A Uromexil érzéki hatásaival jobb kölcsönös örömet is szerezhet.

#4. Kanál ölelés közben

A tudósok bebizonyították, hogy a kanalazással történő ölelkezés és ölelés olyan hormont termel, amely növeli az intimitást. Továbbá mindkét partner vágya a romantikára. Ha így közel vagytok egymáshoz, az érzelmi közelség többszörösére nő. Ily módon a testek úgy illeszkednek egymáshoz, mint az egymáshoz illeszkedő edények. Egyes városi legendák szerint, ha kanalas pózban alszol, szerelmed örökké tart. Az BigLover bevétele a férfi potencia és kitartás növelése érdekében szintén segít!

#5. Mindig aludjon együtt egy ágyban

Mindig aludjon együtt

A szex után egyedül aludni talán az intimitás legnagyobb ellensége. Ha új pár vagy, ez nem lenne probléma. De ha már régóta így megy a kapcsolatod, az valószínűleg akadálya lenne egy komolyabb lépésnek. Az alvás az emberi lények és állatok egyik legintimebb aktusa. Sokat jelent az a vágy, hogy a gyengeség és a kiszolgáltatottság intim pillanatát megosszuk egy számodra fontos lénnyel vagy lénnyel. Az AlfaGen gélt használva mindig lehetősége lesz még több szórakozásra a hálószobában.

Az intimitás segít abban, hogy jobb szexuális elégedettséget érj el!

hogy jobb szexuális elégedettséget érj el

Nincs más, mint az, hogy szeretve és biztonságban érzi magát partnere ölelésében. Így könnyebben ellazul, és megtanulja megosztani a nagyobb öröm pillanatait az ágyban. Ne hagyd, hogy a szenvedély kicsússzon és kialudjon a kapcsolatodból. Légy bátor, és öntsd ki lelkedet és meghittségedet. Ez csak az Ön javára működhet. Biztosítsd ismételten a másikat is arról, hogy jól érzik magukat az ágyban. Kényelemérzetet kelt, és segít új dolgok közös kipróbálásában. Kísérletezzen és élvezze testét a lehető legteljesebb mértékben. A lelketeket is újra összeköti!

>>További érdekes cikkekért tekintse meg blogunkat<<