Black Mask – A Bőrproblémák Ellen

Olvasási idő: 3 min

black mask MagyarországMiért Black Mask? Minden nő és fiatal lány tökéletes, porcelános bőrről álmodik – sima, pattanások, mitesszerek és egyéb elváltozások nélküli bőrről. Sokféle eljárás és professzionális készítmény van, melyekkel mindenre kiterjedően ápolható az arcunk, valamint javítható a bőrünk állapota.

Sajnos az eredeti fekete maszk már nem kapható eladó. A legjobb, ha megnézi a Rechiolt, hogy jó bőrű-e.

Már kapható az innovatív Black Mask film réteg, mely gondozza az arcának problémás részeit. A természetes és erőteljes, alapos tisztítás céljával, a pattanások és a míteszerek elleni küzdelemre kifejsztve.

A Black Mask és az Formula

A Black Mask bőrgyógyászati szempontból biztonságos, mert a filmrétegnek csak a bőrt alaposan, finoman és alaposan tisztító összetevői vannak, ezek mindegyike természetes, valamint nincsenek ellenjavaslatok sem. Ez formula az alábbiakat tartalmazza:

 • Bambusz-szén – a bambusz-szén preferált módja az arc megtisztításának és az eldugult pórusok feloldásának. A pórusok összenyomásával megakadályozza, hogy fertőzések miatt újra kialakuljanak a fekete mitesszerek.
 • B5 provitamin – A Black Mask formulájába beillesztett, nagy gondossággal kiválasztott ásványi anyagok és vitaminok segítik a bőr puhítását és hidratálását. A B5 provitamin rugalmasabbá, selymesebbé teszi a bőrt, valamint eltávolítja az irritációk miatt kialakult fertőzéseket.
 • Búzacsíra – a vitaminokban és ásványi anyagokban bővelkedő búzacsírának nagyon jó hatása van a bőr rugalmasságára. Amellett, hogy alapos tisztítást végez, a ráncok és vonalak elsimításában is segít, valamint hidratál és színt is ad.
 • Grapefruit olaj – a grapefruit olaj hatékony orvosság a faggyúmirigyek szerepének normalizálására. A bambusz-szén hatásával együtt segít kitisztítani és összezsugorítani a pórusokat, így az új mitesszerek kialakulásának esélye jelentősen csökken.

black mask hungary

>> Csináld Magad Arcmaszkok a Ragyogó Bőrért <<

A BlackMask Harca a Problémás Bőrrel

Amikor nem figyelünk a bőrproblémákra és nem ápoljuk bőrünket, a lassú, begyulladási folyamat nem áll meg. Ha elnyomjuk a pattanásokat, az a nyálka behatolásához és az egészséges bőr gennyesedésé hez vezet, így az általuk okozott gondok gyakran csak rosszabbodnak és terjednek.

A bőrgyógyászok épp ezért javasolják a természetes készítmények napi rendszerességű alkalmazását. A Black Mask hihetetlenül népszerű a pattanások és mitesszerek ellen, mert csak természetes alapanyagokat tartalmaz adalékok és vegyületek nélkül.

>> Házi Gyógynövényes Maszkok <<

Miért Bízzuk Bőrünket a Black Mask-ra?

A Black Mask nagyszerű alternatíva az agresszív lézeres és bőr hámlasztásos kezelések ellenében, mivel 100%-ban természetes anyagokból készült. A B5 pro vitaminnal gazdagított formula tisztítja a bőrt és távolítja el a zavaró tényezőket azzal, hogy alapos és gondos ápolást nyújt. A Black Mask megfizethető és nincsenek ellenjavaslatai. Emellett nagyon könnyen használható és bármilyen bőrtípus esetén alkalmazható.

lépésről lépésre black mask

 1. Felvitel – előbb távolítson el minden sminket, kozmetikumot és hasonlót, majd egy sűrű Black Mask-réteggel vonja be a problémás területeket. Figyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön. Kerülje el a nyílt sebeket, valamint a heges területeket.
 2. Hatás – várjon 25 percet, hogy megszáradjon a rugalmas anyagú maszk. Annak száradása és megkeményedése alatt jutnak be az aktív hatóanyagok a bőrbe.
 3. Eltávolítás – óvatosan távolítsa el a már megkeményedett, rugalmas maszkot – ugyanúgy, mint ahogy egy matricát szokott levenni. A maradékot langyos vízzel mossa le, majd óvatosan törülközzön meg száraz törülközővel.

A biztonság kedvéért legelső használat előtt kenjen egy keveset a kezére. Várjon 20 percet, és ha semmilyen allergiás reakciót nem tapasztalt, folytathatja a kezelést az arcán.

Black Mask – Árak és Rendelés

A magyarországi forgalmazó jelenleg javasolt nagykeráron, de 50%-os kedvezménnyel kínálja a Black Mask-ot. Ez az akció a készlet erejéig tart. Kizárólag a hivatalos forgalmazó weboldaláról rendelheti meg az eredeti Black Mask-ot egy rövid rendelési űrlap kitöltésével.

A forgalmazó egyik képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a szállítás részleteit. Budapesten és környékén 3 munkanap, vidéken 1 hét a kiszállítási idő. A kifizetés a termék átvételekor történik, utánvétes formában.

Sajnos az eredeti fekete maszk már nem kapható eladó. A legjobb, ha megnézi a Rechiolt, hogy jó bőrű-e.

One thought on “Black Mask – A Bőrproblémák Ellen

 1. Zsófia Budai
  június 30, 2017 at 1:48 du.

  Már nem vagyok tinédzser, de még mindig problémás bőröm van. A Black Mask olyan termék, amely segített megőrizni tiszta és friss állapotban. Próbáld ki is!