Pulse of Life – Helyrehozza a Tónust és Javítja a Hangulatot

Napjaink rohanós életstílusa miatt sokan stresszesnek és túlterheltnek érezzük magunkat. Munkából hazaérve legtöbbünknek csak annyi jár a fejében, hogy bekap valamit majd lezuttyan a TV elé egy kicsit lazítani. Azonban bármilyen csábítóan is hangzik ez a rutin, ha túl gyakran ismétlődik, az többféle egészségügyi problémához vezethet, melyekből idővel olyan krónikus betegségek alakulhatnak ki, mint a diabétesz, a szívbajok vagy a köszvény. De mit tehet az átlagos fogyasztó ezek megakadályozásáért?

Sok előnye van a városi életmódnak, de a hátrányok akkor kerülnek előtérbe igazán, ha ez az életstílus nagymértékben ülőssé válik. A modern technológia és a városiasodott közösségek miatt sajnos hozzászoktunk ahhoz, hogy mindent elintézhetünk digitálisan, az interneten keresztül. Ez alól csak néhány kivétel van, például a szervezet jólétéért felelős dolgok némelyike.

Ezek között olyanok szerepelnek például, mint a rendszeres testmozgás (például a kocogás és a jóga), az egészséges és megfelelően összeválogatott étrend, valamint a tápanyagok szétosztásáért és azok agytól a szervekig eljuttatásáért felelős idegpályák táplálása.

Az utóbbiban sikeresen segíthetünk a memóriafejlesztő játékok rendszeres használatával, azonban sokunknak nincs ideje ilyenekre, így nekik másféle megoldásra van szükségük.

Már évtizedek óta foglalkoznak kutatók és orvosok olyan gyógymódok kifejlesztésével, melyekkel bárki energetikusnak és kiegyensúlyozottnak érezheti magát. Ezeknek a kutatásoknak köszönhetően került előtérbe jópár orvosi és kozmetikai termék, mely semmilyen tényleges eredményt nem nyújtva mindössze a placebo-hatásra építenek.

A legújabb hasonló termék a Pulse of Life karkötő, mely a szervezet kiegyensúlyozását, valamint a test és lélek harmóniájának ígéretével került a piacra. Ebben nagy mennyiségű turmalin ásvány található, mely évszázadokig kulcsfontosságú szerepet játszott a hagyományos thai és ájurvéda orvoslásokban, valamint sok helyen jóga és meditáció órák során nyújtva nyugtató hatást.

Tudta, hogy …?

A Pulse of Life aktív hatóanyagai között lévő turmalin azért kapta a nevét, mert általában többféle színben jelenik meg – sárga, zöld, barna, kék, rózsaszín és vörös. A név szó szerinti fordítása „sokszínű drágakő”.

Miben Nyilvánul meg a Pulse of Life Hatása?

A Pulse of Life hatást gyakorol a testre a biomágneses befolyásolás által. A karkötő egy olyan eszköz, amelynek viselése a szívritmus normalizálásához, a szervezet energetikusabbá tételéhez, valamint a vérkeringés serkentéséhez vezethet.

Az életritmusunk erősebbé válik, ennek köszönhetően megnő a mozgásigény, így több szellemi és fizikai tevékenységre ösztönözve a karkötő viselőjét.

>> Tökéletes Izomépítő ételek a Keményebb és Erősebb Izmokhoz <<

Mi a Pulse of Life Aktív összetevőinek?

Az egészségjavító karkötő két fő komponensből áll. A láncként viselkedő, a csuklóra rögzítő rész minőségi, a nyúlásnak és víznek ellenálló szilikonból készült.

Az alábbi összetevők találhatók még a Pulse of Life karkötőben:

 • Turmalinkristály-kivonat: fő jellemzőjük, hogy elnyelik a sugárzó hatású elektromágneses sugarakat, melyek stresszt idézhetnek elő. A turmalin elnyeli és pozitív energiává alakítja őket, így a test megnyugszik és kiegyensúlyozottá válik.
 • Vulkáni hamu: a vulkáni hamu kivonata hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, ezért került a Pulse of Life aktív hatóanyagai közé. Emellett még természetes fertőtlenítőként is működik, elnyelve a pórusokba kerülő koszt is, így erősítve a bőrfelületet. Emellett még a szervezet vérkeringését is elősegíti.

Hogyan Zajlik a Pulse of Life Megrendelése?

A test külső-belső harmóniájáért felelős karkötő megrendelése kizárólag az egyetlen hivatalos Magyar forgalmazón keresztül történhet, az ő hivatalos weboldalukról ez könnyedén elvégezhető.

Ki kell tölteni egy jelentkezési űrlapot, ahol név és telefonszám megadása szükséges. Ezután felhívja őket a cég egyik képviselője, akivel megbeszélik a kiszállítási címet.

Csak itt és most 50%-os kedvezménnyel vásárolhat egy Pulse of Life karkötőt. Csak korlátozott mennyiségben, a készlet erejéig kapható, így siessen, ha nem akar lemaradni.

Pulse of Life – Harmóniába Hozza a Testet és Lelket!

A karkötő aktív összetevői között szereplő tormalin és vulkáni hamu növelik az energiaszintet és teljesen harmóniába hozzák az ember szervezetét. Ha könnyen és egyszerűen szeretné harmóniába hozni testét-lelkét, próbálja ki a Pulse of Life karkötőt!

Fontos: Az eredmények egyéntől függően változóak.

2 thoughts on “Pulse of Life – Helyrehozza a Tónust és Javítja a Hangulatot

 1. Jazmin
  May 5, 2017 at 12:12 pm

  A PulseOfLife az egyik legjobb megoldás azok számára, akik általános energiahiányt éreznek. Javította a hangulatot és fokozta az anyagcserét. A testem jobb állapotban van, mivel a karkötőt egészséges táplálékkal viseltem, és növeltem a napi edzések számát.

 2. Sania Silver
  June 30, 2017 at 1:41 pm

  Ez a termék félelmetes. Mindig hordom a Pulse of Life karkötőt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *