FitoBalt – Hogyan lehet fenntartani az immunrendszer egészségét?

Olvasási idő: 3 min

A folyamatos kimerültség és fáradtságérzet, energiahiány és az ezekből fakadó rossz egészség gyakran a hajtós és feszült mindennapi életnek van tulajdonítva, valamint annak, hogy kevés a szabadidőnk, amikor szünetet tarthatnánk. De néha ez a szünet sem kielégítő. Ilyenkor merül fel a kérdés: mi ennek az oka? A válaszok nagyon gyakran nem érzékelhetők szabad szemmel, mert mikroszkopikus méretűek és bennünk rejtőznek.

Ezek a kórokozók, melyek az emberi testet használják természetes élőhelyüknek, és annak normális működését befolyásolják.

Az emberek jelentős része elkerüli a kórokozók kérdését, mert azt hiszik, nem hathatnak rájuk. Tény, hogy jelenlétüknek ritkán vannak kézzelfogható tünetei, és csak orvosi vizsgálat útján vehetők észre.

>> Hogyan Készítsünk Teljes Méregtelenítést? <<

Mi az a FitoBalt?

A FitoBalt egy forradalmian új tea. A kórokozók által okozott károk ugyan kihordhatók pusztán nyers küzdelem árán is. Felteheti a kérdést, hogy miért annyira fontos megtisztítani a szervezetünket, amikor az emberiség az idők kezdete óta együtt él a kórokozókkal?

Íme néhány nagyon jó indok:

  • Közvetlenül vagy közvetve, de a kórokozók felelősek számos előforduló betegségért;
  • Az immunrendszer gyengül a kórokozók befolyása miatt, így minket jobban kitéve a betegségeknek;
  • A fertőzések vitaminhiányt, valamint a kalcium-, magnézium-, és vaskészletek kimerülését okozzák, és az általános hormonális egyensúly hiányáért is szintén azok felelősek;
  • A kórokozók erősítik az allergiák kialakulására való hajlamot, és károsítják az olyan létfontosságú szerveket, mint a máj és a hasnyálmirigy;
  • A gyerekek esetében még súlyos anémiát, valamint növekedési rendellenességeket és memóriazavarokat is okozhatnak.

Mindenfajta általuk okozott fertőzésre, gombára és véglényre hatással bír. Segít helyrehozni az okozott kárt és emellett méregtelenít is. A FitoBalt ezzel az immunrendszert erősítve és az életminőséget javítva.

Miért kell Nekünk a FitoBalt?

A környezetszennyezés és a hajtós mindennapi élet rossz hatással van az immunrendszerünkre. Csak nagyon kis részét ismerjük az az emberi testet megtámadó kórokozóknak, melyek, így a fejlett diagnosztika sem segít azok felismerésében.

Nagyon kevés az olyan tünet, amely megfelelően kimutatja, hogy kórokozók garázdálkodnak a szervezetben. Ezek között olyanok vannak, mint az allergiás reakciók, krónikus fáradtság, gyakori fejfájások, fájós bütykök és izmok, étvágyvesztés és alvásgondok. Ezek mind-mind jelei annak, hogy orvosi vizitre, kezelésre és a test teljes megtisztulására van szükség.

A FitoBalt Használatának Hatásai

A FitoBalt féregirtó tea megerősíti az immunrendszert, megöli a kórokozók vírusait, valamint semlegesíti azok szervezetre kifejtett hatását. Az összetevők többségében gyógynövények, amelyek gyulladás csökkentő hatásúak, feloldják a májban felgyülemlett toxinokat, helyreállítják a gyomor-, bélrendszer működését és csökkentik az allergiás reakciókat.

A FitoBalt nem csak egy hétköznapi tea, mert a használt recept évszázadok óta kiállta a próbákat. Úgy is ismerik, mint a szerzetesek kórokozóellenes teája, mivel a 9. századi szerzetesi tea receptje ihlette.

A kórokozó-ellenes FitoBalt tea segít megerősíteni az immunrendszert és a szervezetet annak érdekében, hogy az rendesen működjön és fejlődjön. A tea rendszeres fogyasztása több szempontból is jót tesz az egészségnek és az immunrendszer általános működésének. A fűszernövények fogyasztása javíthatja az emésztést, az anyagcsere stimulálását. A FitoBait többek között szaturált növényi aromát is tartalmaz, ennek köszönhetően remek frissítő is.

FitoBalt – Az Egészség íze

A Fitobalt teljes egészében növényből készült, így nincsenek benne szennyeződések és nem alakulnak ki káros mellékhatások.

A FitoBalt fő összetevői a birslevél, tölgy kérge, körömvirág, borsmenta, üröm, székfű, cickafarkkóró, orvosi zsálya és sok egyéb hasznos alapanyag. Gazdag íze és kellemes aromája van. Az ökológiai összetevői remek fegyvert nyújtanak a kórokozók elleni küzdelemben.

Használati Utasítás és Rendelés

A FitoBalt-ot 21 napon keresztül fogyassza. Egy evőkanál FitoBalt-ot oldjon fel 200ml forró vízben, majd hagyja hűlni és 30 percig főni, hogy minden tápanyaga felszabaduljon. Napi egy pohárral igyon belőle.

A FitoBalt kizárólag online rendelhető egy rövid űrlap kitöltésével. A hivatalos forgalmazónak nincs üzlethelyisége Magyarországon és a tea nem kapható gyógyszertárakban. A fizetés utánvéttel történik. A kiszállítási idő a készlettől és a kiszállítás helyétől függően 3-5 nap. A FitoBalt jelenleg 50%-os kedvezménnyel kapható, a készlet erejéig.

 

One thought on “FitoBalt – Hogyan lehet fenntartani az immunrendszer egészségét?

  1. Jazmin
    június 28, 2017 at 2:29 du.

    A FitoBalt segített abban, hogy teljesen tisztítsam szervezetemet a paraziták veszélyes mikroorganizmusoktól. Nem is hiszem el – hatásai nagyon gyorsak!